Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie, mam o to pytanie gdyż spóźnia mi się okres już 35 dni! Robiłam już 2 testy ciążowe (jeden wykonany był wieczorem ok.18, a drugi rano o 6) z których uzyskałam wynik negatywny. Lecz ostatnio odczuwam mdłości, nie tylko rano ale też późnym wieczorem. Czy to możliwe że jestem w ciąży?

Gość gość
moze sie spoznil od lekow , od infekcji ? zrob test znów i najlepiej do gina idz ;)

Gość gość
Niestety nie biorę żadnych leków. A ostatnio właśnie się czuje że tak to nazwę "ciężko" w brzuchu , i te mdłości .

Gość gość
Błagam opisz mi to uczucie ciazy w brzuchu bo ja kurde zaczelam drugi trymestr i nic nie czuje w brzuchu nadal.i stresuje mnie zawsze jak słyszę ze ktos czuje

Gość gość
Ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży :) Ale czuje jak bym miała ciężarek w brzuchu :)

Gość gość
To może masz zaparcia.Nie czułam ciężarka w żadnej ciąży.ale słyszałam ze kobiety czuja drugie serce,żabki,niektóre twierdzą ze czuja ruchy.serce to ja chyba mam z kamienia.słyszałam tez o kobietach ktorym nie wychodzą testy ciążowe a sa w ciazy moze jestes jedna z nich.Zrob betę w najbliższym laboratorium to wszystko wyjaśni.Nie wiem czy chcesz być w ciąży czy nie wiec życzę ci tego czego ty sobie życzysz.buziaki

Gość gość
Urodzilam dwoje dzieci i ciezarek w brzuchu czulam, ale dopiero w 8 miesiacu. Pzestancie sie dzieci nakrecac. A jak masz watpliwosci zrob bhcg

Gość gość
skoro okres spóźnia ci się ponad miesiąc to dlaczego nie byłaś jeszcze u ginekologa?

Gość gość
bo wystarczy ze kafeteria potwierdzi ciaze...po co lekarz?;/