Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

MAM PROBLEM

Polecane posty

pogubiłam się w temacie mojej pracy dyplomowej. Nie wiem jak to rozgryźć i czym się kierować. Czy my będziemy mieć jakieś zajęcia gdzie możemy zadać pytania promotorami? Dostałam dopiero temat i już czuję się zagubiona bo to skomplikowany temat.

Gość Turkuć
Licencjat/magister?

inżynier. Moj temat. Zastosowanie analizy FTA do oceny niezawodności systemu przeładunku węgla w porcie szczecińskim. Pewne punkty P. promotor podała mi do realizacji ale to przecież nie jest na temat np. charakterystyka węgla i urządzeń przeładunkowych :( Teraz mam z 3 tygodnie woilnego i chce się tym zająć ale się załamałam i nie wiem jak to zrobić Jaki ma być plan pracy żeby ją jakoś zacząć

Gość Turkuć
Sorry. Prześle innego linka.

mogę jeszcze zmienić temat pracy dyplomowej? Rozumiem mój temat bynajmniej pojęcie analizy ale nie widze sensu jej stosowania przy przeładunku bo oczywiste jest dla mnie ze każdy błąd wpływa negatywnie na przeładunek czyli nie mam zdanie inne niż temat Brak sensu zastosowania tej analizy tzn. strata czasu :( Nie wiem co mam robic

Gość Turkuć
Wszystkie te pytania powinny się znaleźć w mailu do twojego promotora. Boisz się go zapytać?

Boję się. Z tego co mi wysłałeś to promotor ma pomagać. U mnie to wygląda tak temat wybrany był na szybko bo było dużo nauki w sumie P. mi zaproponowała ja przyjełam (nie rozumiem tematu a nawet się z nim nie zgadzam). Miałam do wyboru innych promotorów i teraz żałuję ale ta Pani wywarła na mnie presje naprawdę. chciałam się wycofać ale zaczęła mnie kłamać że u tamtych studenci nie zaliczają, nie znajdują pracy i żebym nie przychodziła z płaczem itp. i nie chciałam podpadać bo mam z tą Panią zajęcia. Jak czytam to co mi wysłałeś to chce mi się płakać (w sumie płakałam) ja to widzę tak że wszystko muszę zrobić sama, nie wiem co jak i oddać w terminie. Mojej Pani promotor się boję wszystkim powiedziała że uważa że nie powinniśmy być inżynierami a jest też tak że jak nie ma racji to nie możesz zwrócić uwagi bo będzie krzyczała na Ciebie godzinę . Bardzo się boję. Jestem pracowitą osobą i robie wszystko wcześniej żeby się wyrobić ale w tym to ja nie widze żadnych możliwości. Sama osoba Pani promotor utrudnia mi sprawę bo się boję podejść. Chciałabym coś zrobić co jest do rozwiązania i ciekawe.