Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intuicja

Polecane posty

Gość gość

Czy macie tak że wyczuwacie czego od was chce dany człowiek i albo w to wchodzicie albo nie czy raczej na tej zasadzie ze macie problem z odczytaniem intencji,i robicie wg siebie ? Albo zdajecie się na los a potem okazuje się, ze daną osobą tego właśnie chciała ? Wiem pokretnie napisane ale myślę że zrozumiecie

Gość gość
Dlaczego nie chcesz?

Gość gość
Czy macie tak że wyczuwacie czego od was chce dany człowiek i albo w to wchodzicie albo nie TAK ... Albo zdajecie się na los a potem okazuje się, ze daną osobą tego właśnie chciała ? TAK

Gość gość
Hmm to ciekawe bo mam tak samo :P a co najlepsze, zwróciłam uwagę na intuicję dopiero po 23 latach zycia :P a czy np zawiodla cie kiedys ? Coś okazało się inne niż się wydawało, ktos był dobrym aktorem ?

Gość gość
o nie,zmieniłeś avek..a taki super był tamten :(

O nie... kolejna osoba ma wymogi estetyczne co do moich awatarów :P gość dziś - Nie przypominam sobie by tak było. To raczej rozumowo usiłowałem sobie narzucić inną interpretację.

Gość gość
nie wiedzialam,ze jestem kolejna widocznie cos w tym jest :D a i nie mam wymogów przecież po prostu wyrazilam swoje ubolewanie :P

Gość gość
może być ;) ale tamten mi sie bardziej podobał

Gość gość
musze wierzyc Ci na slowo :D

Gość gość
Intuicja mi mówi, że byłoby miło, gdyby na forach, były tylko wypowiedzi, takich postaci jak inaccessible89 :)

Gość gość
ja juz nie będę podejmowała decyzji domyślając się o co komu chodzi,zbyt często byłam przez ludzi oszukiwana,wygłupiana,tylko szczera rozmowa