Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmal

Ciąża po tabletkach

Polecane posty

Gość gośćmal

Hej dziewczyny. Ostatni okres miałam 22 listopada , w grudniu 24 zrobiłam test i były 2 kreski. Taki prezencik jak się okazało kilka dni później dostałam krwotoku poszłam do ginekologa. Ginekolog powiedział ze ciąża biochemiczna a z racji ze chcemy dziecko kazał mi odczekać czas do 1 miesiączki i rozpocząć jednomiesieczne branie tabletek. Pow ze od razu mogę zajść w ciążę i teraz pyt ; Czy po tym odstawieniu jak znajdę od razu ( aam taka nadzieje) bd wszystko ok z dzidzia? Czy to jest bezpieczne i czy któraś miała taką sytuację? Proszę o kom pozdrawiam :)

Gość gośćmal
Dodam od razu ze biorę tabletki drugi tydzień. I dodam jeszcze jedno pytanko, ponieważ czytałam na innych forach ze od razu jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże mnoga. ponieważ oba jajniki pracują. Czy któraś z was spotkała się z takim przypadkiem? - Mój gin Powiedział ze gdy wystąpią białe tabletki placebo to jak skończę mam odczekać tydzień i próbować i jest pewne ze zajde. Co wy na to dziewczynki? :) :)

Gość gość
Zanim zaszlan w pierwszą ciszę kilka lat brałam tabletki. Udało sie w 4 cyklu bez żadnych poronien. Córka ma 2.5 roku. W druga ciaze zaszlam miesiąc po odstawieniu. Aktualnie 21 tydzień. Ciąża pojedyncza mimo iż blizniakami jestesmy obciazeni z dwóch stron. Jak widać nie ma na to reguły :)

Gość gość
dziewczynki?!

Gość gośćmal
Dziewczynki * dlatego ze jestem miłą i nie muszę pisać " drogie panie czy waszym zdaniem ". Dziękuję. Pozdrowienia dla córci i dobrego rozwiązania kolejnej ciąży :) jednak ze bd ok.z dzieckiem jeszcze nie uspokoiło mnie jedna wypowiedzią :) ale dziękuję :) i proszę pisać czasami jak z dzidzia :)