Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus dla wszystkich!! dzieci

Polecane posty

Gość gość
Ten program jest głęboko niesprawiedliwy, dokłada bogatym i wcale nie pomaga biedniejszym... A słuchanie retoryki Pisu-u aż boli...

Gość gość
Proszę bo nie kumam czyli ust. Odrzucona jeśli jestem z ojcem dziecka ale nieformalnym związku to na dziecko nikt nie dostanie Ja nie pracuje nigdy nie brałam zasiłków Ojciec dobrowolnie nas utrzymuje alimenty nigdy nie były brane. Do tego ojciec jest zameldowania w innym mieście może on może starać się na dziecko a zarabia minimum 2000

Gość gość
wybacz, ale sluchanie retoryki po bolalo jeszcze bardziej masz 23 procent VAT caly czas na art dzieciece

Gość gość
Dzisiaj podsłuchałam rozmowe 2 pań. Czy to prawda że trzeba będzie zbierać faktury i rachunki że kupiło się z tego dziecku buty czy odzież?

Gość gość
Mam pytanie do samotnych matek które jak tu piszą, ledwo wiążą koniec z końcem - czemu nie poszukacie innej pracy? To wasza retoryka jest o dupę roszczeniowe matki! Weźcie się do innej pracy to będziecie zarabiać więcej! PO nic nie zaproponowało to źle; PiS proponuje - jeszcze gorzej. Jest ci źle - "zmień prace, weź kredyt" cytując klasyka! Zauważyłam że samotne matki to najbardziej roszczeniowa grupa! Tylko by mordę darły że inni mają lepiej!

Gość gość
Nie obrażaj matek sam. Nie kiedy jest tak ze jest wdowa lub z uwolnił się od kąta. Mój przypadek taki że nie pracuje bo jestem po operacji raka jajnika wiec morda w kubel

Gość gość
W moim przypadku na śląsku i tak nie znajde lepszej pracy niż ta za najniższą. Tylko ludzie wykształceni z dobrymi plecami mogą sobie pozwolić na dobre zarobki. Ktoś po liceum jak ja to tylko do zamiatania ulic

Gość gość
Więc dlatego ci się należy? Bo jesteś po operacji? Ja mam 2 dzieci i nie widze powodu dlatego ty mialabys dostac. Ja pozostawie po sobie 2 dzieci a ty ledwie jedno!

Zbieram pieniądze na cele charytatywne i na chore dzieci! Nie wspieraj fundacji TVN, ani Polsatu i nie daj nawet jednego grosza na WOŚP! Przelejcie chociaż najniższą kwotę na któreś konto bankowe: IBAN PL 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 (Bóg nakarmi głodnych i chorych wyleczy!). 32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 (Lekarstwo na raka wynajdziemy i uleczymy Tobie Twoją depresję!). Doładujcie mi numer pre-paid w Orange: 797802798 minimalną sumą 5 zł. Zbieram pieniądze na chleb też! Chcesz to wpłacaj! Nie zmuszam! Podaj numer gg mi swój to Ci zdjęcia wyślę mojej nagiej żony, kochanki, konkubiny i swoje córeczki gołe Ci pokażę!

Gość gggggggg

a pasożyt będzie się smial z ludzi uczciwie pracujących, męczących się , tracących czas i zdrowie za 1500 zł podczas gdy taki nierob dostanie za nic kase.

Gość gosc
Dnia 11.02.2016 o 14:17, Gość gość napisał:

Więc dlatego ci się należy? Bo jesteś po operacji? Ja mam 2 dzieci i nie widze powodu dlatego ty mialabys dostac. Ja pozostawie po sobie 2 dzieci a ty ledwie jedno!

ale to twoja sprawa ile tych dzieci splodzisz . Stac cie na 10 zrob 10

nie stac cie nie rob.

nie kaz innym płacic za twopje dzieci bo teksty w stylu ze twoje dziec bede pracowac na nasze emerytury to se wsadz miedzy bajki. Patole wychowają kolejnych roszceniowych patoli a co mądzrejsze dzieci nie bede tyrac w polsce za grosze tylko wyjada. Wiekszosc wyjedzie dopoki w polsce beda takie warunki jakie są

i kto na ta emeryture bedzie robil?

Jak juz pis rozdaje nasze pieniadze to niech potem wymaga by te dzieci potem pracowaly na nas. Wtedy nie bedzie zali dupy o 500 + ba nawet i niech dostaja 2000+

Gość 54321

Dzieci dzieci i dzieci, a co z seniorami? Dostaną jednorazowy ochłap i muszą zamknąć usta, a jak zabraknie na lekarstwa to można umierać, bo przecież najważniejsze są dzieci i ich rodzice. Zandberg przedstawił więcej propozycji dla seniorów wczoraj w tvp info. Ciekawe tylko, czy spełnią te obietnice jeśli dojdą do władzy? 

Gość 54321

Starzy ludzie mogą zdychać bo nikogo nie obchodzą. 

Gość 54321

Starzy ludzie mogą zdychać bo nikogo nie obchodzą.