Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzicie do prac z przyjemnoscia? lubicie swoja prace?

Polecane posty

Gość gość

jak to jest

Gość gość
weekend zapijam aby zapomniec o koszmarrze, cale zycie pracuje byle gdzie byle jak nie mam zawodu wykonuje najgorsze prace najchetniej bym nie pracowala rozplodzla sie i siedziala w domu -w domu mi dobrzespokojnie czuje ze zyje ale nie moge sobie niepracowac bo bym byla na ulicy takmam wynajomowany pokoj/bardziej od pracy nienawidze ludzi

Gość gość
Pracę, jako wykonywany zawód, lubię bardzo. Ludzi z którymi pracuję dużo mniej. Czy chodzę do pracy z przyjemnością? Bywa różnie. Czasami mam taki wstręt, że problem stwarza ściągnięcie zwłok z łóżka, a sama myśl o pracy powoduje odruch wymioty. Ale jak wiem, że w danym dniu będzie fajna ekipa, to lecę jak na skrzydłach i mam taką siłę, że mogę dużo ciężej pracować a i tak nie czuję się zmęczona. Nauczyłam się przez lata postawy przetrwania i do kiepskich dni podchodzę na zasadzie, przyjść, zrobić co swoje, wyjść i zapomnieć.

Gość gość
weekend zapijam aby zapomniec o koszmarrze, cale zycie pracuje byle gdzie byle jak nie mam zawodu wykonuje najgorsze prace najchetniej bym nie pracowala rozplodzla sie i siedziala w domu -w domu mi dobrzespokojnie czuje ze zyje ale nie moge sobie niepracowac bo bym byla na ulicy takmam wynajomowany pokoj/bardziej od pracy nienawidze ludzi xxxxxxxxxxxxxx mam to samo

Gość gość
Nie przepadam za pracą, zmuszam się do niej, ale też nie jest tak że nienawidzę. Czasem nawet jestem zadowolona z tego co zrobiłam, chociaż zawsze walczę z myślami o tym jak to mi się nie chcę :P

Gość gość
nienawidzę swojej, nudne zadania, kiepscy ludzie, nerwowa atmosfera... wszyscy żyją jakby nie mieli życia poza pracą. Szukam nowej, dwie rekrutacje mnie czekają, ale musze tu nadal siedziec