Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wie, że ją kocham i dlatego

Polecane posty

Gość gość

bawi się mną, wodzi za nos, pokazuje marchewkę, a to się okazuje, że to figa z makiem :( .....wielu takich zakochanych głupców jest jak ja ? Czemu tak trudno powiedzieć stop ? Długo trzeba znosić takie upokorzenia, żeby zmądrzeć ?

Gość gość
Sam jesteś sobie winien. Wyznacz granice i nie pozwalaj sobą pomiatać. Proste. Nawet z dziecka można zrobić potwora, gdy mu się na wszystko pozwoli. Szanuj się i i nnni będą Cię szanowali.

mam trochę inny punkt widzenia. tz. kobiecy. faceci często źle odczytują zainteresowanie z naszej strony. to że się uśmiechamy, jesteśmy miłe, kontaktowe, czy czasem poklepiemy po ramieniu, nie oznacza od razu, że jesteśmy zainteresowane czymś więcej. domysły są dla dzieciarni, dorośli ludzi zapraszają się na kawę i wszelkie nieporozumienia okazują się od razu.

Gość gość
Faceci często nadinterpretuja mile zachowanie kobiety. Często sie z tym spotykam ,ze jestem mila (dlaczego miałabym byc niemila)a niektórzy panowie mysla ,ze na nich lece(jestem mężatką). Może ty facet wszystko wyolbrzymiasz. Jest mila,lubi cie i to wszystko.

Gość gość
a skad wie ze ja kochasz ? powiedziales jej?

Gość gość
powiedz mi od kiedy masz zdolnosci jasnowidzenia? wiesz co ktos czuje , mysli zazdroszcze, zdradz nam sekret

Gość gość
Kogo pytasz?

Gość gość
autora