Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia1238

Wietnam w maju

Polecane posty

Gość basia1238

Słyszałam dużo dobrego o Wietnamie od znajomych, którzy wybrali się w zeszłym roku. Ponoć niesamowite miejsce, inne niż wszystkie. Znalazłam www.eloty.pl/wietnam i zastanawiam się czy się nie wybrać. Chyba że polecacie jakieś inne fajne miejsce, ale nie oklepane jak Londyn, Praga, Paryż itp :)

Gość monialdn
Dwa lata temu miałam ogromną przyjemność odwiedzić.. Kazachstan :) zdecydowanie nie jest to typowa "destynacja" więc jeżeli szukasz faktycznie jakiś zakątków to mają również tam loty http://www.eloty.pl/kazachstan/

Gość basia1238
słyszałam też, że w tym kraju w toaletach w restauracjach wiszę grzebienie na sznurkach, którymi wszyscy się czeszą :( A miejscowi mają też zwyczaj bekać i puszczac gazy przy stole, jak ktos tego nie robi to znaczy że mu nie smakuje :(

Gość Kleopatra

Ja polecam Wietnam tak do marca, potem podobno bywa różnie z pogodą. Ja byłam z Rainbow na objazdówce więc zwiedziliśmy cały kraj, zdarzyła nam się tylko jedna ulewa i to w Sajgonie, ale po 10 minutach wyszło słońce.

Gość gdf

W vietnamie japońców z.abijałem

Gość gepciak
Dnia 2.01.2020 o 18:32, Gość Kleopatra napisał:

Ja polecam Wietnam tak do marca, potem podobno bywa różnie z pogodą. Ja byłam z Rainbow na objazdówce więc zwiedziliśmy cały kraj, zdarzyła nam się tylko jedna ulewa i to w Sajgonie, ale po 10 minutach wyszło słońce.

A to Ty w jakim miesiacu bylas? :)