Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpa miesiączka, sine wargi sromowe mniejsze i ból brzucha

Polecane posty

Gość gość

Witam, staram się o dziecko. Dwa dni przed spodziewanym terminem miesiączki (@ na 03.02) zrobiłam test ciążowy, w 31 dc, który wyszedł negatywnie. 03.02 idealnie w terminie dostałam krwawienia przekonana, że to okres. Jednak nie było typowych bólów brzucha, a cała "miesiączka" trwała 3 dni, z czego 2 i 3 dzień to plamienia. 4 dnia śluz był lekko brązowy. Z reguły moje miesiączki trwają 8 dni, są bolesne i obfite. Po tym krwawieniu zaczął mnie lekko pobolewać brzuch jak właśnie na @ i jajniki ciągnąć. Dziś właśnie boli mnie prawy jajnik, i piersi lekko mrowią. Do tego zauważyłam, że moje wargi sromowe mniejsze, wejście do pochwy, jest sine, fioletowe. Do tego od momentu zaraz po skończonym krwawieniu mam trochę białego śluzu. Tak mnie tknęło dziś, czy może ten okres to nie był okres? Zrobię test ciążowy dla pewności jutro z porannego moczu, ale chciałam zapytać czy jest w ogóle to możliwe? Teoretycznie słyszałam o krwawieniu w terminie miesiączki w ciąży, ale praktycznie nigdy się z tym nie zetknęłam. Pozdrawiam!

Gość gość
Oczywiście że ciąża jest możliwa! Ja miałam przed ciążą zwykle krótkie i niezbyt obfite miesiączki a w dzień spodziewanego okresu miałam delikatne plamienie, test potwierdził ciążę. Leć do apteki i powodzenia :)

Gość gość
Ja na poczatku ciąży miałam sine wargi

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi, mała iskierka nadziei we mnie zakiełkowała, ale nie nakręcam się, żeby znów się nie rozczarować! Lecę do apteki i rano zrobię test :) ciekawią mnie te wargi właśnie, nawet jeśli nie jestem w ciąży, to skąd zasinienie w 9 dc...!

Gość gość
Daj znać jak wyszedł test :) Trzymam kciuki!

Gość gość
Zrobiłam test teraz, o czułosci 10. Negatywny.. Po takim czasie powinien wyjsc nawet w wieczornego moczu, wiec zapewne tylko mi sie cos ubzduralo i to wszystko to nic, zbieg okolicznosci :(

Gość gość
Ale wiesz że sto procent pewności daje tylko test z krwi? Idź na betę, mojej koleżance 9 testów sikanych wyszło negatywnie a była w 8 tygodniu ciąży :D

Gość gość
seriooo? kurczątko... Co ma być to będzie, jutro zrobię jeszcze jeden, zaopatrzyłam się w dwa, rano z porannych sików, a w e wtorek mam standardową wizyte u lekarza, jak cos ma byc, to tam juz zobaczy czy jest czy nie ma :) ale chyba byłabym za duzym zbiegiem okolicznosci - krwaiwienie w terminie @ i negatywne testy - wszystko naraz za duzo jak na jedna kobite ;D

Gość gość
Nawet jak coś jest to lekarz jeszcze nie zobaczy, no chyba że beta. Zrób rano test. Trzymam kciuki.

Gość gość
Tylko właśnie teoretycznie powinien, bo to będzie 14 dzien nowego cyklu, jesli to krwawienie to byla skąpa miesiaczka, więc od poprzedniej owulacji minie jakies 27 dni. reasumujac bylby to 7 tydzien od OM w styczniu. chcialam żeby gin zobaczyl czy pecherzyk rosnie na owulke w tym cyklu, ale nie bralam wczesniej pod uwagę ze bede sie zastanawiac nad dziwnymi objawami, hm! gdyby to wszystko wyszlo na TAK, to chyba padnę z szoku..

Gość gość
cos ci sie uroilo dziewczynko

Gość gość
poranny test, o 4:30, negatywny :(

Gość gość
widocznie to jakieś zaburzenie cyklu było. Zdarza sie.

Gość gość
Nie będziesz mieć jednakowych cykli całe życie. ..

Gość gość
Może to był cykl bezowulacyjny skoro miałaś takie skąpe krwawienie.