Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydal

Polecane posty

Gość gość

moja corka jest brzydka i to strasznie. Ma 3 lata i juz nawet zwatpilam w ubieranie jej ladnie. Dzisiaj kupilam jej 6 takich samych koszulek. Ma wiecznie skrzywiona gebe i wiecznie jest niezadwowolna. Czasem dzieci sa brzydkie ale wesole i tym sobie zyskuja. Ale moja jest po prostu nieprzyjemna

Gość gość
cóż, widocznie bierze przykład z matki z tym skrzywieniem, jak tak można??? powinnaś się cieszyć, że masz zdrowe dziecko, uroda to pojęcie względne, zresztą często z brzydkich dzieci wyrastają ładni dorośli, jak chciałaś mieć laleczkę, to do sklepu z zabawkami trzeba było pójść, dla niej jest jeszcze szansa, na twoją głupotę już nic się nie poradzi

Gość gość
Pewnie wiecznie niezadowolona bo ma taka matke i urode też po kims musi mieć hehe

Gość gość
Moja koleżanka ma córkę z zespołem downa i wiadomo- mała piękna nie jest- ale dzięki temu, że koleżanka o nią dba, ubiera ją w ładne rzeczy-mała często wygląda uroczo. JEśli Ty autorko nie potrafisz dostrzec piękna w swoim dziecku to jak mają zrobić to inni? Wiadomo- nie każdy ma idealne rysy- ale w każdy jest coś ładnego i warto to podkreślać. A ty potrafisz tylko podcinać skrzydła swojemu dziecku. Dziwisz się, ze dziecko jest skrzywione skoro nie zaznaje akceptacji ze strony matki? Mam sąsiadkę, której urodził się syn z jakimś defektem na twarzy- a ona kładła mu pieluchę na twarzy, zeby nikt nie widział bo się tak go wstydziła. Nie robiła tego, żeby uchronić się przed komentarzami- znajomym opowiadała o tym, że wstydzi się zniekształconego dziecka. Dopiero po zabiegu chirurgicznym zaczęła normalnie się z dzieckiem pokazywać.Bardzo przypominasz mi tę dziewczynę autorko. Uważam, ze to strasznie podłe.

Gość gość
Najgorsze jak ktos z takim brzydkim dzieckiem przyjdzie na rodzinna impreze i wszyscy sie nim zachwycaja. Autorka przynajmniej to widzi i nie robi cuda swiata z brzydala malego. U nas w rodzinie jest dziewczynka co wyglada jak Yeti a wszyscy udaja ze jest sliczna. Makabra! Pojdzie do szkoly i dowie sie ze jednak jest Yeti

Gość gość
Cóż, córka zwykle urodę ma po matce.

Gość gość
Jaki chleb taka skórka,jaka matka taka córka......Ty tempa dzido!!!

Gość gość
tempa... omg

Gość gość
jakby mi matka kupiła 6 takich samych koszulek, też miałabym skrzywioną gębę 🖐️