Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Default

Jak rozumieć takie zachowanie kobiety

Polecane posty

Gość Default

Pracujemy w jednej firmie no i ona jak mnie widzi to zawsze się patrzy, normalnie tak jak się patrzy kobieta, której się podobam. Zacząłem jej mówić cześć, później ona sama do mnie pierwsza, ale to tak tylko z dalsza. No ale w końcu dorwałem ją raz i coś do niej mówię, a ona uśmiech coś tam powie i sobie idzie dalej i tak zrobiłem dwa podchody. Ja do niej coś mówię a ona sobie idzie. Po tym przestałem zwracać na nią uwagę, no bo ile jeszcze razy mam za nią latać. A teraz ona udaje wielce obrażoną i nawet jak przechodzi koło mnie to traktuje mnie jak powietrze i jeszcze ostentacyjnie wita się z jakimiś dziadkami przy mnie żeby mnie wkurwić. Czy dać jej jeszcze trzecią szansę czy sobie odpuścić? Co o tym myślicie?

Gość gość
Odpuścić, ma coś z psychiką A wyjaśnienie: albo 1. Ma Cię gdzieś, ale chce się dowartościować lub pochwalić koleżankom wielbicielem 2. Podobasz się jej ale się naczytała durnych poradników i jeśli będziesz ją podrywać, będzie Cię testować: udawanym niezainteresowaniem, fochami, wychodzeniem z innymi, kaprysami tak czy inaczej z deklem ma

Gość gość
Księżniczka, wyżej sra niż d**e ma. Daruj sobie.

Gość Default
Też tak myślę, że wariatka, albo podobam jej się nie tak bardzo żeby staneła na choćby minutkę i zamieniła parę zdań.

Gość gość
Olej ją,jak już teraz takie numery to co będzie pozniej