Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Slyszeliscie juz o tym?

Polecane posty

Gość gość

"Wiekszosc uchodzcow ma nierealistyczne informacje o Skandynawii - mowi Jenny Sorensen Myrvoll, kierowniczka osrodka za kolem polarnym, komentujac reklame znaleziona na syryjskiej stronie internetowej. Przedstawia ona zdjecie luksusowego hotelu z basenem, polem golfowym i spa jako norweski osrodek dla uchodzcow. Nawiazuje tez do przypadku 50letniej Syryjki o imieniu Aisha, ktora przyleciala z Dubeju do Moskwy i przybyla do Norwegii przez Murmansk. - Jestem zaszokowana niskim standardem Norwegii, a osrodek w ktorym mnie zakwaterowano nie nadaje sie dla ludzi. Poza tym na granicy nie bylo bagazowych i sama musialam dzwigac walizke - powiedziala w reportazu telewizyjnym. - Po 2 mcach norweskiej katorgii wyjezdzam stad, bo u mnie zycie jest luksusowe, a nie tak prymitywne jak u was, a poza tym jest cieplej- powiedziala odbierajac bilet lotniczy i kilka tysiecy dolarow kieszonkowego, zafundowane przez norweskich podatnikow. :D :D :D Toz to sie w d***e nie miesci, co ci imigranci we lbach maja :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować