Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3333333333

Co zrobić z nachalną laską?

Polecane posty

Gość gość3333333333

Mój obecny chłopak wówczas gdy się poznaliśmy miał dziewczynę - my się wyłącznie przyjaźniliśmy. Po jakimś czasie zerwali, bo stwierdził,że tak naprawdę ani go nie pociąga ,maja inne charaktery a chciałby spróbować ze mną. Udało nam się -jednakże wiedziałam,że to jeszcze duży dzieciak (miał 21 lat) . Po 3 miesiącach dowiedziałam się,że pisze zboczone wiadomości z inną - wyznał mi,że z nudów, ale sie ograniczał,bo gdy był z tą pierwszą pisali non stop. Ona go próbowała zaciągnąć do hotelu (jest mega przystojny) a on odmawiał ( mimo już 23 lat jest prawiczkiem - nie uprawialiśmy seksu "normalnego :) ). Kobieta która do niego wypisywała wtedy ma męża, dziecko, są z rok po ślubie, od jakiegoś czasu znowu do niego wypisuje "co tam?" , "hej" itd....Mój chłopak dojrzał- nie odpisuje jej nawet, po 2 latach związku jesteśmy tak z sobą zżyci ,że sam mi kiedyś powiedział,że nie wyobraża się spotykać i pisać z inną dziewczyną a od czasu tego jak się dowiedziałam o tamtej zmienił się - za bardzo mu zależało na związku ze mną. Wkurza mnie ta dziewczyna... czasem mam ochote tak napisać do jej męża niech sobie jej lepiej przypilnuje ale z drugiej strony nie chce rozwalac jej "rodziny", chociaż taka rodziny normalnej nie stwarza jak szuka atrakcji na boku :)

Gość gość
trza jo złamać

Gość gość33333
Wiem,że nie moja ale wkurza mnie to. Mój chłopak jasno daL jej znać kiedyś ,że nie chce utrzymywać z nią kontaktu...