Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela sz

uwielbiam być niska :D

Polecane posty

Gość aniela sz

nie rozumiem tego że ludzie próbują wpędzić mnie przez to w kompleksy zwłaszcza niektóre kobiety, a najbardziej to już moja znajoma która ma prawie 180cm, nigdy jej nie obraziłam, bo nie obrażam ludzi, nie leży to w mojej naturze, ale ona co znajdzie okazje to mówi jakie to są wady niskiego wzrostu, ale ja ich nie wdze, ja w tych jej adach widze plusy :) owszem mam rzeczy które mi sie nie podobaja w sobie ale wzrost do nich nienależy i nikt mojego zdania nie zmieni :) uwielbiam być niską drobną kruszynką i wtulać się w szerokie ramiona swojego mężczyzny

Gość gość
a ile masz wzrostu?

Gość gość
A ile masz wzrostu?

Gość aniela sz
157/8cm :)

Gość gość
A ja uwielbiam być wysoka i wkurza mnie, że wiele niskich osób próbuje wpędzić mnie w kompleksy.

Gość runt
A ja jestem facetem-karłem o wzroście 168 cm i i tak jestem dla Ciebie za niski :P

Gość gość
baby to chuje

Gość gość
Ja tez jestem wysoka i nie widze, by ludzie probowali mnie czy kogokolwiek wpedzac w kompleksy z powodu wzrostu. A na przyjaciol tez dobieram sobie ludzi, ktorzy nie maja w zwyczaju mi dogryzac, unikam takich znajomosci i to samo polecam autorce.

Gość aniela sz
nie jesteś za niski, mój były miał 162cm :) rozstalismy sie bo wszedzie widzial u mnie zdrade, usmiechnelam sie do kasjera - bezczelnie flirtowalam, otworzylam drzwi mezczyznie ktory niósł coś cieżkiego i nie mial jak otworzyć - chcialam go zaciagnac do łóżka, zwariować było można :o ale teraz mam kochanego mężczyzne (normalnego) który ma 172cm :)

Gość gość
z cycami:-D :-P

Gość gość
a ja mam średni wzrost (169 cm) i mi z tym dobrze :D

Gość aniela sz
wiesz jesli chodzi o koleżanki to nie są takie jednak znajome z grupy niestety sa takie i czy chce czy nie to musze je widywac prawie ze codziennie

Gość gość
gość dziś

Ja tez uważam ze super. Moja koleżanka ma 172 i 40 kg , brzydka twarz ani cyckow ani ładnej d**y a stara się mnie na każdym kroku urazić mówiąc ze może weź jakieś tabletki. Ja to taka fajna wysoka i w ogóle same głupoty opowiada aż się tego słuchać nie chce. A sama nie ma ani cyckow fajnych ani tyłka. A twarz pozostawia wiele do życzenia. Tez nigdy jej nic z tych rzeczy nie powiedziałam a ona i tak stara się mnie urazić. W końcu zerwałam kontakty bo na każdym kroku tak się odnosiła :)

Gość gość
wysokie baby to tępe suki

Gość gość
168 to nie karzeł.

Gość runt
Ja mam 168 cm, ale jestem facetem więc jestem karzeł. Facet o wzroście poniżej 170 cm to niestety karzeł. Wszyscy mi mówią żebym sobie odpuścił kobiety bo jestem po prostu za niski. I chyba tak zrobię. Bo skoro już znajdę wymarzoną partnerkę o wzroście 130 cm a ona mi powie że jestem dla niej za niski, to co wtedy mam zrobić ? :(

Gość gość
Jak chłopak to niestety karzeł, nie pocieszaj się :D

A ja noszę zawsze wysokie buty i mam z te 160 i jest super :) coś za coś. A poza tym niektóre myślą że jak będą wysocy to będą sseksowne itd a to zależy dużo od kształtów , wycwiczonego ciała, mowy ciała i ubioru :) i tez od tego jak kto jest zadbany itd A nie od tego ile cm będzie mieć. Tak samo facet który ma ffiuta z 20 cm nie znaczy Ze będzie lepszy od tego co ma np 18 lub mniej bo to nie od tego tylko zależy a od tego jak będzie nas traktować I jak będzie wyglądał. Bo menel z k*****m 20 cm nas nie podnieci haha No takie porównanie. Chociaż też są laski które mają to i to fajne ale chodzi o to zd czasem nie można mieć wszystkiego i wtedy warto się skupić na tym żeby zadbać o to co się już ma. Lady Gaga ma np 155 , Ariana Grande ledwo 150 a jaka suczka fajna. Avril Lavigne tez. Masa osób które wyglądają idealnie!

Gość gość
idz na swoj temat

Gość gość
wszędzie się wciśniesz,wielu na dziecko przymyka oko,taniej z ciuchami ,małe jest piękne,pokora łatwiej przychodzi,wszystko jest za i OK.

Gość gość
Kolego 168 nie przesadzaj. Jaki masz typ budowy? Szczupły jesteś czy krępy?

Gość runt
Normalną mam budowę, tzn mam nadwagę bo ważę 81 kg, ale poza lekko wystającym brzuchem nie jestem jakoś bardzo gruby. Kiedyś miałem odwrotny problem bo byłem za chudy i ważyłem 58 kg :(

Gość gość
Kolego masz sporą nadwagę, odchudź się popracuj nad formą i nie zwalaj wszystkiego na wzrost. Bruno Mars ma mniej od Ciebie i nie marudzi. Ten aktor co grał Frodo ma tyle co Ty. I wielu innych :)

Gość gość
Nie każdy lubi karlice.

Gość gość
no karzeł ma mniej niż 140cm jesli o kobiety a u mezczyzn mniej niz 150cm