Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraj jak raj

80% ludzi w Polsce ma depresje, chorobe psychiczną i

Polecane posty

Gość gość
Po 8 latach rządów PO czego sie można było spodziewać :o

Gość gość
Pod koniec roku ludzie maja depresje sezonową, mało słońca, WCZEŚNIE CIEMNO, zimno, często mokro, na dworze nie da sie wytrzymać. w większości polskich miast poza domem i praca nie ma dokąd pójść, i depresja gotowa. Ważne jest, żeby przetrwać do wiosny, wtedy wszystko wydaje sie bardziej optymistyczne.

Gość aleks słucham
jeżeli ktoś jest smutny i samotny chętnie porozmawiam, co prawda jestem facetem ale porozmawiam i z facetami i z kobietami, wiek nieistotny, zacznijmy kontakt od GG, podajcie swój nr i się odezwe

Gość gość
Wszystkie rozmowy kontrolowane, wszyscy traktowani jak terroryści, prawo bytu mają tylko rodziny, ci co sie nie rozmnożyli mogą się zabić bo lepiej żeby nie istnieli.

Gość gość
Ja sie nie rozmnozyłam, bo KATOLICCY ZAKONNICY pod tym kątem wyprali mi mózg w duszpasterstwie, a teraz jestem dosłownie prześladowana za to, że jestem sama. Nigdy nie należy przejmować się religią, ani oddawać nikomu władzy nad sobą, nawet kościołowi.

Gość religie dzielą ludzi
5 głównych religii pierze mózgi 99% ludności, najgorsze że robią to już od kołyski zabierając każdemu tym samym WYBÓR do tego. Jak się ciesze że "oderwałem" się od tego goofna i już do tego nie wróce, niestety jest to przełom dla większości którzy nie potrafią się oderwać bo jest to częścią ich umysłu prawie od urodzenia, przykre

Gość zgrzyt społeczny
depresja przez gonitwe za snem który wam sprzedają elity, durni niewolnicy

Gość gość
A jakie jest żrodlo tych danych? Podejrzewam, ze w głowie autora. A co do biedy -pojedz do Afryki, Ameryki PD, Indii, to zobaczysz biedę.

Gość gość
nie chodzi o żadną biede

Gość klątwa kapitalizmu
stan umysłu ważniejszy od stanu materialnego