Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkolenia,pokazy manicure we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny:) Od jakiegoś czasu robię paznokcie, dużo uczę się sama, odbyłam już kurs na manicure hybrydowy. Jednak brakuje mi czasami inspiracji i wiedzy na temat różnych wzorków i zdobień. A moje klientki coraz częściej pytają o różne cuda na paznokciach. Czy ktoś poleci jakieś kursy,pokazy na których można poznać różne techniki? Niestety nie mam dużego budżetu i aktualnie szkolenia za 600 zł u mnie odpadają..:( Będę wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź:)

Gość kiiiimik
we wrocku będzie teraz taki pokaz firmy neonail, beda rozne zdobienia krok po kroku, ja juz kupilam bilet i nie moge sie doczekac :) do biletu dostajesz baze i top:) a pisali ze bedzie mozna zrobic zakupy,beda konkursy wiec moze uda sie cos wygrac:D

Gość gość
Ooo super! Bardzo dziękuję za cynk :) zakupiłam już bilet i nie mogę doczekać się juta,jestem bardzo ciekawa!:)

Gość gość
Ja tam bylam i nie polecam.szkoda czasu i pieniedzy

Gość gość
Bardzo fajną ofertę ma salon www.manicurepedicurewroclaw.pl . Manicure wykonywany jest tutaj na specjalnym fotelu SPA Delux (to taki „mercedes” wśród foteli). Można poczuć się niczym w centrum odnowy biologicznej. Plusem jest także bardzo miły, przyjaźnie nastawiony personel.