Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy drażnią was grubi ludzie???

Polecane posty

Gość gość

mnie okropnie. Pocą się na śmierdząco, zajmują 1,5 miejsca w autobusie, rozpychają się swoimi bebzolami. Bierzcie się za siebie grubaski bo brzydko wyglądacie!

Gość gość
Dopóki się nie czepiają tego, że jestem chuda to mi nie przeszkadzają.

Gość gość
Mnie najbardzie draznia ludzie glupi :-)

Gość gość
Mnie drażnią pomylone dziewuchy, które wszystko drażni oprócz nich samych :D

Gość gość
Grubasy a w szczególności grubaski są zazdrosne ze inna kobieta może być chuda. Bo to dla nich nieosiągalne, więc na pocieszenie wpierniczają bez opamiętania by zapomnieć o niepowodzeniach wynikających z nadwagi. I kółko a raczej wielkie koło grubasków się zamyka.

Gość gość
Z głupimi można się nie zadawać a grubych się spotyka wszędzie jest ich coraz więcej i więcej

Gość też gruba niestety
nie wszystkie grubasy śmierdzą, jako grubas dbam o siebie ze zdwojoną siłą bo wiem ze pot nie jest dla nikogo przyjemny, Ktoś kto śmierdzi jako grubas z pewnością śmierdziałby również jako chudy , lecz nie byłby z powodu mniejszych rozmiarów zauważalny. Otyłość nie jest DOBROWOLNYM WYBOREM !! W większości jest wynikiem jakiejś choroby lub problemów emocjonalnych [człowiek nieszczęśliwy próbuje zajadać zgryzoty ] skutkiem czego pojawia się otyłość. Proszę nie piętnujcie grubasów tylko dlatego ze są więksi. okażcie nam więcej zrozumienia i empatii dzięki czemu staniemy poczujemy się szczęśliwsi i ...i może własnie dzięki Wam przestaniemy "zajadać "smutki. DZIĘKUJĘ Wszystkim tym którzy spojrzą na grubasów przychylniejszym okiem . Miłego dnia

Gość gość
Ja jestem w normie, zajmuję 1 miejsce, ale wolałabym być gruba niż mieć ćwierć mózgu tak jak autorka i nie znać innych tematów niż hejtowanie grubasów. Głupota to najgorsze kalectwo.

Gość gość
Jesteś pomylona. Ją lubię grubą dziewczyny właśnie, bo przy nich jestem ladniejsza, niż przy szczuplych.

Gość gość
Tylko dlaczego grubi piętnują chudych tzn. szczupły to dla nich tez chudy. Oczywiście Pomijam osoby chore, no ale ich jest mały procent grubej populacji.. reszta to obżartuchy i leniwce.

Gość gość
Ja widzę że jest na odwrót, chuda czy szczupła piętnuje i cały czas najeżdża ludzi grubych. Pewnie nie ma żadnych innych atutów, ani urody, ani nic w głowie, dlatego tyle klepie o grubasach bo na ich tle widać jedyną rzecz jaką ona sie może pochwalić.

Gość gość
Gruby nie jest zły-zimą grzeje a latem daje cień:D

Gość gość
otyłość JEST dobrowolnym wyborem w 99% przypadków. Natomiast wymyślona choroba jest tylko listkiem figowym dla lenistwa spaślaka. Kurwa, jakoś w obozach koncentracyjnych nie było grubasów, a uwierz byli tam chorzy ludzie. Bilans kaloryczny jest kluczem. NIKT nie tyje od powietrza i wody!

Gość gość
dlaczego uwazasz, ze grubasy smierdzą? Smierdza przede wszytkim menele, starą wóda, papierosami, gownem - a oni akurat na ogól są chudzi.

Gość gość
nie lubie smrodu potu :o

Gość gość
nie drażnia, bo niby dlaczego? mnie drażnia ludzie, ktorzy klna, pala w mijescach publicznych , wrzeszczą, chamsko sie zachowują, bo to zakłoca mój spokoj. Jak ktos mi sie nie podoba na urode, nie musze patrzeć. A ile jest osob - tak samo grubych jak chudych ubranych bez gustu, ale oni tez mi wisza, byle nie byli brudni,

Gość gość
Śmierdzą bo szybciej się męczą niż chudzi przez co prędzej wydzielają pot.

Gość akimke
Ej ej grubasy nie zasłaniać się chorobami dotyczyło to ok 2% z Was haha

Gość JoaAmar
Mnie nie drażnią, ja im współczuję ze trwają w tym stanie i tak bardzo się męczą. Mieszkam w Niemczech i naprawdę jest tu sporo bardzo grubych ludzi. Bo ja się ma nadwagę nawet 20 kg to jeszcze można normalnie wyglądać i funkcjonować ale już przy nadwadze ponad 50 kg to już kiepsko

Gość gość
20 kilo nadwagi to już jest bardzo dużo... no chyba ze ktoś ma 190cm wzrostu

Gość gość
Mnie trochę drazni ze niezbyt potrafią się ubrać. Często eksponują swoje kilogramy w za ciasnych ciuchach, sukienki, spodenki, spodnie upięte że tłuszcz się wylewa, legginsy. A tymczasem szczupłe chowają się w nieco szerszych albo czarnych ubraniach bo im się mała fałdka robi na brzuchu....szok Jednak zgadzam się tym co kiedyś usłyszałam "Chudym wydaje się ze są grube a grubym wydaje się ze są chude"

Gość gość
nie cierpię grubych ludzi są szpetni wredni głupi tępi zzdrośni i zawistni zakompleksieni obrzydzają mnie wstrętne niedorobieńce zawistne i zazdrosne tępaki półgłówki debile we wszystkim wyglądają okropnie ze się rzygać chce nic im nie pasuje obrzydliwce mąciciele debiel przygłupy są tłuści i nie mogą schudnąć i to ich wkurza

Gość gość
łatwiej byłoby by pytac czy Was wogóle draznią ludzie? bo mnie- nie, Sama jestem szczupła bo tak mam - ale czy to ma mi przeszkadzac? czy ludziom większej wagi ma przezkadzac? i czemu oni - mi?

Gość gość
Nie odrażają mnie.