Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulaP

Poród w Warszawie. Gdzie najlepiej ?

Polecane posty

Gość PaulaP

Witam drogie mamy ! Zgłaszam się do was z prośbą o wymienienie mi szpitali w którcyh się znalazłyście oraz czy je polecacie a jesli nie to dla czego. Pod Warszawą mieszkam opd niedawna a przy takiej ilości szpitali jakie tu są bardzo ciężko mi podjąc subiektywną decyzję. Tym bardziej że zupelnie nie jestem z tych okolic. Porod 26.02 naturalny aczkolwiek planowana na początku była cesarka.Szukam na tym etapie przyjemnego, czystego szpitala do porodu siłami natury.

Gość gość
Ja rodzilam na Inflanckiej i byłam bardzo zadowolona moja koleżanka też rodziła z mojego polecenia tam i też zadowolona poród rodzinny za darmo i znieczulenie.

Gość gość
Autorko jest taka grupa na fejsie halo gdzie rodzić warszawa dołącz i poczytaj opinie

Gość gość
Ja polecam Madalinskiego

Gość gość
Z czystym sumieniem mogę polecić szpital św Zofii w Warszawie. Poleciła mi go koleżanka, poszłam tam do szkoły rodzenia, a potem rodzic. Jak będę miała drugie dziecko, to tylko Żelazna ;-)

Gość gość
Polecam Madalińskiego. Sale porodowe po remoncie. Super warunki.

Gość gość
Ja rodzilam na Żelaznej. Czysto i ladnie a najwazniejsze to super opieka.

Gość PaulaP
Sek w tym ze Żelazna szczyci sie tym że ma bardzo dobrą opiekę i wiele Pan ten szpital wybiera..przez co jakis czas temu dostałam informacje że kobiety musiały leżec nawet przed salami na łóżkach bo nie bylo miesc. Dziękuję za podpowiedz o Inflandzkiej ,napewno sprawdze tą lokalizacje. MI polecano : SOCHACZEW oraz ORŁOWSKIEGO

Gość gość
wołoska, szpital MSw polecam z czystym sumieniem

Gość gość
Bielański, Żelazna ma tylko oddział patologii noworodka, gdyby nie daj Boże coś się z maleństwem stało to przewiozą je do innego szpitala. Dla mnie taka sytuacja jest niedopuszczalna. Bielański ma trzeci stopień referencyjnośc****ewnie są jeszcze inne, ale nie wiem które.

Gość gość
wołoska tez ma 3 stopień, i radzą sobie doskonale w razie czego

Gość gość
Madalińskiego. Super mile polozne wszystko odnowione. Jestem zadowolona

Gość gość
III stopien maja w Warszawie na pewno bielański, brodnowski, mswia, starynkiewicza, instytut matki i dziecka na kasprzaka, karowa i zofia.

Gość gość
zofia ma 3 stopień ale się uśmiałam, dobry dowcip w połowie dnia

Gość gość
wiem, znam tą niby listę, ale nie uwierzę, że mogą zajać się noworodkiem z ciężkim zakażeniem itp. dziewczynę odesłali do innego szpitala z sączącymi wodami, bo problemu mieć nie chcieli, siedziała u nich kilka godzin zanim ja odesłali a w szpitalu drugim urodziła i leczono dziecko z infekcji kilka dni jak takim przypadkiem zajać się nie chcą, to co mówić tu o deczko cięższych

Gość gość
Byle nie pl.Starynkiewicza. Tam jet tragicznie . Nie radze. Zero szacunku dla rodzącej, wiecznie przepełniony oddział, żadnego wsparcia podczas porodu i zero pomocy w opiece nad dzieckiem. Chamskie pielęgniarki i salowe.

Gość gość
wiem, znam tą niby listę, ale nie uwierzę, że mogą zajać się noworodkiem z ciężkim zakażeniem itp. x Ale to nie jest tak, że szpital sobie ot tak pisze, że ma 3 stopień referencyjności. Musi spełniać kontretne wymagania. A to, ze kogoś odesłali z sączącymi się wodami? No jak nie ma miejsc to i z pełnym rozwarciem odeślą. Ps. nie rodziłam tam, rodziłam na madalińskiego.

Gość gość
Ja będę rodzić na Solcu ale dopiero w maju więc wtedy dopiero będę mogła się wypowiedzieć co i jak ;)

Gość gość
ja rodziłam w szpitalu Medicover. Nie mogłam chyba sobie wymarzyć lepszego miejsca na tą magiczną chwilę ;) opieka była super, poród przebiegł bezproblemowo, po porodzie także mogłam liczyć na wparcie i pomoc :)

Gość gość
ja na początku roku rodziłam - także w szpitalu Medicover. I również jestem bardzo zadowolona z zapewnionej opieki zarówno względem mnie jak i mojego synka :) super traktowanie rodzących, można liczyć na wsparcie i tam nie uświadczysz tekich koszmarów z porodówki o których jest tyle wpisów na forach. Świetni lekarze, położne oraz pokoje :)

Gość gość
Zelazna. Rodziłam dwa razy, swietny szpital, opieka, pomoc w przystawianiu dziecka i wsparcie naturalnej laktacji oraz naturalnego porodu.