Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiele kobiet uważa się za atrakcyjne choć takie nie są

Polecane posty

Gość gość

Często kobiety mówią, że są atrakcyjne, podobno atrakcyjne. O ile facet przekonuje się na własnej skórze, bo jednak to on musi podrywać i często dostaje po łbie to kobiety są w uprzywilejowanej sytuacji, bo to raczej je się podrywa. I tu dochodzimy do sedna. Jeśli jesteście podrywane, to nie oznacza, że jesteście Bóg wie jakie atrakcyjne. Pamiętajcie, że często są to faceci ze średniej półki. Kolejna sprawa, że facet powie kazdy complement byle taka kobietę zdobyć, przelecieć czy mieć inne korzyści. Tu często też kobiety piszą "podobno atrakcyjna". Dlaczego podobno. Bo 10 facetów wam to powiedziało? A ilu facetów do was nie podeszło? 100? 200? Dlaczego to piszę. Nie, nie leczę kompleksów bo życie w tych kwestiach mam ustabilizowane. Po prostu często z facetów robicie pośmiewisko, a same nosicie tyłki wyżej niż powinniście. Choćby w kwestii szukania jelenia tzw. zaradnego. Naprawdę to że ktoś wam powiedział, że jesteście ładne, nie oznacza, że tak jest w rzeczywistości. Potem jak widzicie mnóstwo tematów odnośnie wad mężów. Po prostu na więcej was nie było stać i tyle. Trochę samokrytycyzmu.

Gość gość
yyyy, Ty wiesz, że podrzędne forum internetowe gdzie przebywa max 200-300osob to nie jest rzeczywistość? :D bO 90% argumentów opierasz na kafeterii :D

Gość gość
troche samokrytycyzmu, autorze, pisz logicznie!

Gość gość
Oj nie do końca na kafeterii. Swoje w życiu widziałem. Po prostu jakoś to co piszą tu kobiety mnie natchnęło bo skrobnąć troche wypocin dotyczących tej kwestii. Ego mają nieprzeciętnie zawyżone. A to, że tak jest to kwestia świata realnego, a nie netu.

Gość gość
skroc do max 2 zdan albo 🖐️

Gość gość
"Swoje w życiu widziałem." Czyli? Ile miałeś dziewczyn? Ile przyjaciółek? Bo to, że słyszałeś od kumpla, ze coś tam to wiesz :D Uargumentuj swój wpis realnym życiem to podyskutujemy. Na razie widziałam "bo to kobiety piszą, że są podobno ładne", "bo tu kobiety zakładają, tematy". Idąc tropem kafeterii to byłbyś przeciętnym, nieciekawym facetem który albo jest prawiczkiem, albo miałeś max 1 laskę która Cię olała. I tak, też znam takie przypadki w realu :P To dowód na cokolwiek? no nie.

Gość gość
odpowiem Ci mądrością naszych przodków: nie to ładne co ładne, ale co się komuś podoba. De gustibus non est disputandum :) Naprawdę, nie musisz zaszczycać swoją uwagą tych nieatrakcyjnych kobiet :P, a już tym bardziej zamartwiać się tym, co one na swój temat myślą. Nie kłopocz swojej ślicznej główki

Gość gość
Uwielbiam te odpisy, gdy autor pojedzie babom po bandzie, a te od razu określają go prawiczkiem i sprawa załatwiona. Ubaw po pachy z tym odruchem obronnym.

Gość gość
"Uwielbiam te odpisy, gdy autor pojedzie babom po bandzie, a te od razu określają go prawiczkiem i sprawa załatwiona. Ubaw po pachy z tym odruchem obronnym. " Jak przeczytasz moją wypowiedź ZE ZROZUMIENIEM to zobaczysz co miałam na myśli. Autor sam leci stereotypami kafeteryjnymi - więc pokazałam jak taki stereotyp działa wobec niego. Krowie na rowie tłumacze bo widze, że dla niektórych chyba zbyt wczesna pora by zrozumieć krótką wypowiedź.

Gość gość
a jeżli 100 osob powie cie ze jesteś biedny, to sam stwierdzisz jesteś bogaty???

Gość Rołzanna
I dlatego mowie komplemenciarzom by poszli do prostytutki.

Gość gość
No i co ta wypowiedź wniosła do czyjegoś życia? Maja się teraz wszystkie dziewczyny zalamac, bo uwazasz, że nie są atrakcyjne?

Gość gość
Aha, czyli każda niewiasta ma teraz brać się za ciebie, bo na innego nie zasługuje? Zebys ty się nie sparzyl i miał nieidealną zone :D co jest całkiem możliwe, bo ideałów nie ma jeleniu

Gość gość
No właśnie, popieram móją przedmówczynie. Własnie dowiedziałam się ze mając powodzenie u mężczyzn jestem brzydka:D Jednak dobrze jest wejść na kafe i poczytać różne mądrość bo cały czas żyłam w błędzie. Chyba coś sobie teraz zrobię:) Dzięki autorze ze sprowadziłeś mnie na ziemię:D