Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ADONIS321

41letnia czy dwudziestka ?

Polecane posty

Pamietam kiedy 1 raz dotknelem cipeczki:D, to uczucie zostaje, moglbym glaskac cipcie bez przerwy:P, czasami kiedy ogladamy tv zonka lezy a ja jej glaskam myszke:D...miodzio:P

Gość malinowe   usta
Czytam dokładnie Ada. Nie napisałaś,że u Ciebie ;) Wiec nie czepiaj się :P

Gość gość__Ada
Klawy przyjemne uczucie. Uwielbiam kiedy partner wkłada mi tam rękę. Czasami specjalnie chodzę bez bielizny po domu. Obecnie jednego :-D. Ilu miałam niech to będzie moją słodką tajemnicą.

Jak to bez majtek? Jakbym kobiecie nie zdjal majtek to nie byla by zdobyta:D, lubie jak kobieta ma delikatna bielizne :D, wyobraznia wtedy szaleje, co bedzie dalej?, co czeka na mnie pod majteczkami?:D Podniecenie rosnie

Gość gość__Ada
Bo widzisz Klawy jedni lubią zarośnięte, a inni nie, jedni w majtkach a jeszcze inni bez. Wiem mały skrawek materiału bardziej podnieca niż nagość, ale raczej wieczorem. A w dzień lubię się droczyć. :-P

No tak nie byla bys kobieta:P, moja tez po mieszkaniu chodzi w mini:D, jak kwiatki podlewa to sie pochyla:D, no to juz wiesz jak to na faceta dziala:D. Tez lubisz nakrecac Twojego faceta? I co wtedy robicie?:P

Gość gość__Ada
Wiem doskonale jak to działa ;-) Lubię go uwodzić, szeptac do ucha nieprzyzwoite słówka. Uwielbiam patrzeć jak jego napięcie rośnie jak ma na mnie ochotę. Wykorzystujemy każdą chwilę kiedy jesteśmy sami. Latem kiedy jechaliśmy samochodem byłam ubrana w krociutka spódniczkę położyłam noge na desce i zaczęłam się zabawiać. Szybko skrecilismy w boczną drogę :-D

Dobra jestes:D:P, moja az taka odwazna nie jest, ale chyba jestes mloda osoba:D. Moja zonka czasami kladzie sie na kanapie i kusi swoja myszka:P, i pyta zalotnie czy zrobilbym jej paluszkiem:D, a ja chetnie:P, lubie jak dostaje orgazm:classic_cool:

Gość gość__Ada
Hmm czy młoda? Swojej osiemnastki nie pamiętam już :-D. Jeśli 77 to Twój rocznik to jestem trochę młodsza ;-) Trochę wyobraźni i może być fajnie. Nie znoszę rutyny. Lubię spontan z odrobiną szaleństwa ;-)

Ja mam 77 lat:D, nie, zartuje :P.Ja lubie urozmaicenia i nie wacham sie probowac nowych rzeczy:D, moja byla bardzo skromna a teraz sama dopomina sie:D, ale pokazalem jej kilka sciezek na szczyt i teraz jest odwazniejsza, zaklada bielizne i czasami robimy zdjecia:D. Tego nie pisalem ale moja zonka od jakiegos czasu dostaje orgazmy z wytryskiem:P, tez bylem zaskoczony jak pierwaszy raz dostala:D, nik sie nie spodziewal ze bedzie fontanna:classic_cool:

Gość gość
Od kiedy Chodze do sauny to widzę że te 30-40 łatki maja tak samo ładne jedrne i zgrabne ciało jak i 20 łatki.Jednak to prawda że sauną odmladza i poprawia wygląd ciała i skóry.

Gość gość
Znów ten zbok od sauny :O

Gość gość
Dwudziestki to dupodajki, księżniczki szukające bogatego męża. Trzydziestki to kobiety z gustem, stabilne, kobiece. Czterdziestki to boginie seksu, doskonale wiedzą co lubi facet i potrafią tego dostarczyć. Tyle w temacie.

Gość gość
Ciotki idiotki :O