Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdAstra

ręcznie malowane torby

Polecane posty

Witajcie :) Od jakiegoś czasu realizuję swoją twórczą pasję malując damskie torby wg własnych pomysłów. Zauważyłam, że polski rynek sceptycznie reaguje na oryginalne pomysły, sklepy z torebkami preferują zamówienia w hurtowniach i nie interesuje ich rękodzieło. Szukam możliwości rozwinięcia swojej działalności w formie współpracy ze sklepami z rękodziełem, galeriami, butkiami i sklepami z pamiątkami. Zapraszam do zapoznania się z przykładowymi realizacjami na www.facebook.com/adastragaleria oraz do kontaktu i do dzielenia się pomysłami na pozyskanie nowych zleceniodawców lub sposobów przekonania polskich klientów, że rękodzieło naprawdę jest trendy i warto wyróżnić się z tłumu, posiadając coś wyjątkowego, zupełnie innego niż "chińszczyzna", do której polscy konsumenci tak bardzo przywykli... - czego życzę i sobie i wszystkim polskim twórcom :) Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi :)

Gość gość
super:) bardzo ładne i oryginalne torby. Życzę powodzenia!

Gość gość
Fajne! moja znajoma także zajmuje się czymś takim - ja niestety nie mam głowy do tego... :( teraz jest wiele fajnych sklepów, które oferują też dodatki krawieckie dla takich osób, chociażby http://krawgors.pl/oferta/ozdoby-odziezowe/ - ładne akcesoria i dodatki kaletnicze - może coś Cię zainspiruje?