Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stop polonizacji Europy polska to kraj bardzo wysoko rozwinięty

Polecane posty

Gość gość

Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu źródło list of countries by Human development Index polska wg PKB na osobę jest na 47 miejscu na 193 kraje wzięte w rankingu czyli jest 47 najbogatszym krajem świata źródło list of countries by PKB PPP PER CAPITA

Gość gość
Nikt nie zarabia 4 czy nawet 6 czy 7 złotych na godzinę minimum to mniej więcej 11-12 złotych Wiem bo mieszkam w Polsce i nikt kto nie mieszka w Polsce nie wmówi mi że jest inaczej mieszkam w Polsce to wiem ty o Polsce nie masz pojęcia stop polonizacji Europy już nawę w głupim Tesco kauflandzie lidlu ludzie zarabiają po 2 tysiące złotych wiem bo moja ciotka oraz dwie sąsiadki pracują ciotka w lidlu jedna w kauflandzie jedna w realu informatycy zarabiają do 6 tysięcy złotych w zakładach stolarskich w mojej okolicy można 2,5 do 4,5 tysięcy na miesiąc zarobić ja w jednym z nich pracuje i zarabiam 3200 zł moja żona jest fryzjerką i zarabia 2200 nie zapominaj że w Polsce jest kilkakrotnie taniej niż w Szwecji

Gość gość
Poczytaj sobie te rankingi zobacz sobie też jak warszawa Wrocław się zmieniły jak zmienił się Poznań zobacz pociągi pendolino zobacz autostrady drogi ekspresowe obwodnice miast nowe osiedla mieszkaniowe zobacz jakie nowoczesne maszyny rolnicze mają rolnicy jakimi autami Polacy jeżdżą i gdzie na wczasy jeżdżą zobacz w jakich fajnych ciuchach chodzą to wtedy przestaniesz pieprzyć o polskiej rzekomej biedzie zobacz jak wyglądają polskie autostrady wpisz sobie germany Poland Frankfurt Rzepin youtube oraz zakopianka youtube oraz autostrady w Polsce youtube 10 lat podsumowanie i zobacz sobie na youtube

Gość gość
Odpisz i poczytaj sobie

Gość gość
No odpisz

Gość gość
I stop polonizacji Europy przestań pluć na polske i Polaków i przestań wreszcie narzekać namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar kuflowe rycerskie namysłów pils

Gość gość
Czemu nie odpisujesz mowe ci odjęło?

Gość gość
Wpisz sobie również sytuacja osób LGBT w Polsce oraz polska krajem wysoko rozwiniętym i autostrady w Polsce na tle UE polska w czołówce UE oraz wejdź na kafeteria forum na temat polski przemysł nie istnieje? To największy mit Polaków oraz wpisz sobie polska bogatsza niż Grecja i wyszukaj sobie to zobaczysz że nie jest tak źle

Gość gość
Stop polonizacji Europy odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Spe odpisz i polska nie jest biedna

Gość gość
PRZESTAN OBRAZAC LUDZI NAPRAWDE BIEDNYCH!!!!! PLUJESZ IM W TWARZ ty kur/ewska miernoto!!! minimalna placa to REALNY zarobek 80% ludzi w polsce!!!!! wiesz ile to kur/wa jest w euro?? 309eu!!!!! 309 eu to minimalna w polsce, kiedy w pozostalych krajach unii, z ktorych mamy towary, za ktore placimy w ich stawkach!!! minimalna wynosi okolo 1300 eu!!! jestes nic nie wartm smieciem, ktory bardziej obraza ludzi niz ta fanka szwedow!!! plujesz w twarz ciezko pracujacym ludziom za minimalne, jakimis nie sprawdzajacymi sie w zyciu tabelkami i statystykami!!! wyp/ier/dalaj miernoto, zyj w swoim swiecie iluzji, ale przestan kpic z normalnych ludzi, umyslowo opozniony debilu!!!

Gość gość
70 procent Polaków zarabia od dwóch tysięcy dwustu złotych wzwyż 10 procent zarabia płace minimalną a średnia pensja w gospodarce narodowej wynosi cztery tysiące złotych dane GUS oraz Eurostat

Gość gość
Poczytaj sobie te rankingi podane powyżej i bezrobocie na początku 2015 roku wyniosło 13 procent teraz na początku 2016 wynosi 9,5 procent i ciągle maleje

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum proszę was o to

Gość gość
gość dziś Odpiszcie mi na tym forum proszę was o to x ja ci odpisze już po raz 157 - idź do psychiatry, mówie serio, za pół roku pisania tych bzdetów wyladujesz na oddziale zamkniętym razem z Kajetanem albo z Trynkiewiczem (nie wiem jaką masz opcje :-D)

Gość gość
Przeczytaj sobie w necie te rankingi popytaj się ekonomistów obejrzyj wiadomości to zobaczysz że to prawda a nie bzdury i ja pisze co przeczytałem i to co mówią w wiadomościach poczytaj sobie te rankingi one są rzetelne i nie ma w nich propagandy

Gość gość
Wpisz sobie w necie polska krajem wysoko rozwiniętym oraz list of countries by Human development Index oraz PKB per capita oraz wskaźnik rozwoju społecznego i poczytaj i to nie propaganda

Gość gość
To nie propaganda tylko prawda