Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresje i nie potrafie pracowac.

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie jest to ogromny problem, jak mam gdzies pracowac to strasznie sie stresuje i wczesniej przez cala noc nie spie. Koszutuje mnie to kupe nerwow. Potem sie boje, ze z niewyspania zrobie cos nie tak. Narazie nie pracuje, chcialabym bardzo, ale nie mam juz checi bo jest ciagle tak samo. Mam przez to mysli samobojcze, bo czuje sie do niczego. Co moge zrobic? :( ma ktos podobnie, jak dajecie sobie z tym rade?

Gość gość
a ja mam depresje i musze pracowac

Gość gość
gosc 13:50 ja wlasnie tez musze, nie moge juz dluzej siedziec w domu, ale nie wiem jak to wytrzymam

Gość Nowy0210
Ja mam podobnie ale nie do takiego stopnia. To samo przechodzi. Wiadomo pierwszy dzień itd jest stresujacy ale później jest spokojnie :) Bądź sobą :) Co ma być to będzie prawda? :) Od kilku dni pracuje w nowym miejscu. Tak samo jak Ty nie wyspalem sie, stres i zniechęcenie ale już pierwszego dnia to wszystko minęło :) Atmosfera świetna, zero problemów z dogadaniem się. Trochę więcej optymizmu i uśmiechu na twarzy autorko a sama zobaczysz, że wszystko przyjdzie Ci łatwiej ;)

Gość gość
Szukaj tam gdzie będziesz sama pracować albo tylko kilka osób, ja tak robię i mniejszy stres . Chyba mam fobie społeczną.

Gość gość
ja mam nerwice natrectw, depresje bord cos tam. I w sumie chyba pojde do pracy bo juz ze mna lepiej, ale to za jakis czas. :)

ja mam nerwice natrectw, depresje bord cos tam. I w sumie chyba pojde do pracy bo juz ze mna lepiej, ale to za jakis czas. usmiech.gif

Gość gość
Polecam tych dwoch pisarzy oni uleczyli moja depresję i nerwice