Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś tylko 10% kobiet była ładna a dzisiaj wiekszość jest zrobiona do granic

Polecane posty

Gość gość

możliwości a nie zapowiadały się na tak piekne istoty

Gość we534345345
to wszystko tapeta, fryzjerka, dobry szampon, krem do skóry.

Gość gość
Dlatego podobam się babciom i dziadkom :-D Komplementy od starszych obcych pań są dla mnie najcenniejsze. Jaka piękna dziewczyna, jaka ładna dziewczyna idzie, mówią czasami. To przemiłe.

Gość gość
a w wieku nastoletnim były zwykłymi przecietniakami widać co robi ubiór, stylizacja, dbanie o siebie z wyglądem

Gość gość
Takie stare babcię zazwyczaj nie maja gustum ja bym się tak nie cieszyła :D wole dostać komplementarne od chłopaków na ulicy niż starszych PAN :D

Gość gość
Brzydule zazdroszczą i pasztety tez ,piegowate bez szans :D

Gość gość
To chyba dobrze ze są takie możliwości żeby lepiej wyglądać?? Fryzura, zadbana skóra i włosy, makijaż to samo dobro.

Gość gość
gość dziś Brzydule zazdroszczą i pasztety tez ,piegowate bez szans smiech.gif xx Ja mam piegi na twarzy i wcale ich nie ukrywam pod makijażem bo je lubie i wiem ze się podobają innym :) Mam czyściutką cerę a piegi zdobią okolice nosa policzków i czoła :) Nie wyobrażam sobie zeby ich nie było :) A do tego mam blond włosy ciemnie rzęsy i brwi hi hi hi i niebieskozielone oczy :)

Gość gość
15:22 te od chłopaków nie są niczym nadzwyczajnym, zresztą chlopakom często wystarcza że coś ma długie włosy, cycki, krótką spódnicę i właśnie kilo tapety (chociaż nie wiedzą że to kilo tapety). Komplement od starszej pani to zupełnie inna klasa :-)

Gość gość
To chyba dobrze, że kobiety dbają o siebie.

Gość gość
Kur...wa nie malujesz się zle bo zaniedbana szara myszka,nie rzuca się w oczy, koledzy nie mają kogo zazdrościć , pomalujesz się też zle bo sztuczna i zrobiona. Ja pie/rdo/le zo za idioci!!! :D:D

Gość gość
nawet piękna kobieta z natury która się zaniedba nie będzie atrakcyjna i dużo jej ujmą zaniedbanie włosy itp rzeczy