Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt nie wymyśli dopochwowych

Polecane posty

Gość gość

tabletek przeciwbólowych na bóle menstruacyjne? Przecież wystarczy znieczulić macicę i po bólu! Męczę się tak całe życie zwykłe środki gooowno dają i żaden ciul nie wynalazł jeszcze nic mądrego w tym kierunku przyznajcie same!

Gość gość
Wypij 100 ml "czystej" wódki i ci przejdzie.

Gość gość
Co mi przejdzie? Po wódzie mam krwotok z pyzdy a boli tak samo. Pomaga gorąca woda lub cokolwiek gorącego bo rozkurcza szyję macicy ale najlepsze by było znieczulenie Gdybym miała gabinety ginekologiczny machniom bym sobie zastrzyk w macicę i po sprawie.

Gość gość
nikt jeszcze nie wynalazl tabletek na bole migrenowe, mimo, ze w mozgu nie ma zadnych polaczen nerwowych by w ogole mialo cos tam bolec....

Gość gość
O przepraszam ! Na bóle migrenowe znalazłam lekarstwo ja, autorka tego topiku. Robi się tak: Parzysz czaj -herbatę taką mocną, słodzisz ją cukrem rafinowanym, bierzesz dwie aspiryny bayerowskie i zapijasz 280ml tej mocnej herbaty -BÓL MIGRENOWY przepada w mig!

Gość gość
Ja w ogóle powinnam otrzymywać od państwa jakieś stypendium naukowe bo mam świetne pomysły i powinni do mnie jak do wyroczni przychodzić co poniektórzy którzy z myśleniem mają ciężar. Jestem sprytna i wybitna tylko nikt mnie ani nie odkrył ani już tym bardziej nie docenił. A na bóle menstruacyjne wystarczyłaby ampuła przeciwbólowa właśnie dopochwowo! Zrobiłaby furorę wśród kobiet. Np ja kiedyś żarłam nurofeny i inne syfy ale teraz wolę się męczyć niż żreć to dziadostwo!

Gość gość
Więc wypij 200 ml. W końcu układ nerwowy się znieczuli, mięśnie rozluźnią i przestanie boleć. Ale lać się z pyzdy będzie, bo lać się ma. To normalne. Im więcej się wyleje, tym lepiej dla ciebie.