Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuteOla

Myslicie ze w Walentynki dostaniecie pierscionek ?

Polecane posty

Do dziewczyn, ktore sa z chlopakami juz jakis czas, i maja nadzieje ze to właśnie pojutrze, jak myslicie, to juz teraz ? Czy jeszcze nie, czy sa moze takie ktore wiedza i przeczuwaja ze w walentynki wam sie oswiadczy, jak tak, to jak to wam zasugerowal ? :)

Gość gość
szczurzy ryjek wrocil :D

Na pewno. takie Aniolek zasługuje na sliczny pierścionek. :)

Gość gość
Wolę jedną ruską niż 10 polczyn. Milo cię widzieć piękna👄

Siema szczurze 🖐️ A tak wogole, nie jestem z Rosji.. tylko jestem Polka. Tak czy siak, nie odp mi na moja wypowiedz.

Gość gość
NuteOla dzięki za nową sexi focie, już sobie zwaliłem ;-)

Gość gość
szczurzy ryjec 🖐️

Gość gość
A ja dokładnie dwa lata temu dostałam pierścionek zaręczynowy. Wogule się tego nie spodziewałam. Dobrze ze były walentynki i byłam wysrtojona i wgl dzięki temu lepiej się czulam. Mojej siostrze się oświadczył gdy zmywała naczynia po obiedzie ;) najgorzej przeżywała do mnie swój ubiór i brak makijażu gdy on przyszedł taki odstrojony jak go zobaczylam od razu wiedziałam a ta nie załapała o co chodzi ;)

Też się wyrwał jak Filip z konopii - zamiast siostrę gdzieś zaprosić i później się oświadczyć... Faceci.

Gość gość
Sysia91 dziś moja droga ja się w tobie kocham i bym się oświadczył na walentynki

Gość gość
No to prawda wyrwał się ;) tylko wszedł do mieszkania to taki zdenerwowany ja go nigdy takiego nie widziałam i mój wtedy narzeczony z tata juz gadali ze na pewno oświadczyny będą. Mieli gdzieś jechać ale biedny juz nie zniosł tej niepewności ;)

Gość gość
szczur wrocil.Wygladasz beznadziejnie w tych wlosach.

Gość gość
Ja nic nie dostane od nikogo. Nikt mnie nie kocha :-(

Gość gość
ja mysle ze nie ;) moj chlopak ledwo sie zgodzil zeby jechac do factory we wroclawiu i zrobic sobie pamiatke w postaci wystapienia w filmiku z walentynkowej akcji ;) ale w sumie ... chcialabym dostac ten pierscionek, jak nie jutro, to chociaz w tym roku ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja juz bym wolala przy tych garach niz w Walentynki.Oswiadczyny w Walentyki sa juz przereklamowane.Bez sensu czekasz na ten pierscionek a facet zrobi was w konia i nie oswiadczy sie akurat w ten dzien to bedzie dla was masakra jakas.I co nastawisz sie na ten dzien a tu dupa i co nie bedzie wam przykro?