Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznawcy islamu. Dlaczego ich nie rozumiemy ? Zapraszam.

Polecane posty

Gość gość
ich sie nie da inaczej oceniac niz negatywnie? Mieszkam w Londynie i to co tutaj sie dzieje to jest jakis zart. To sa zwierzeta nie ludzie

Gość gość
Problem w tym że MY rozumiemy a oni NAS NIE.

Gość gość
Oni są żywym przykładem, jak można człowiekowi wyprać mózg do cna.

Gość gość
Ja rozumiem mojego habibi doskonale. Cieszę się, że po studiach wrócił do swojego kraju i żyje szczęśliwy w dostatku u siebie. Za miesiąc żeni się. Zazdrodzcze jego narzeczonej Będzie mieć dobre życie przy boku odpowiedzialnego mężczyzny. Wy sobie szczekajcie, nie muzułmanie ****ają was w dupsko. Eliton na rękę nienawiść pomiędzy nami. Jeszcze będziemy walczyć ramię w ramię z naszymi braćmi z tymi, którzy nadzniewalją. Oby nie było za późno.

Gość gość
Ja ich rozumiem, i ich "wiarę", nazistowską ideologię, czytałam Koran. Wystarczy. Niech sobie siedzą u siebie , w Afryce, Arabii, i wierzą w swego proroka, pedofilia Mahometa. W Europie mamy cywilizację chrześcijańską, i muslimy nie będą w Europie wprowadzać islamu.

Gość gość
Dopiszę, ze jestem kobietą, pracującą, podrózującą, wyksztalconą, pewną siebie. I nie wyobrazam sobie, bym miala na widok muslima patrzec w ziemię, bo zawsze patrzę drugiemu czlowiekowi prosto w oczy. Albo mialabym byc narazona na napasci, molestowanie albo g***** gdyz w ich "wierze" masturbacja jest zabroniona, a jądra puchną. Wtedy kazdy otwór dobry, czy kobiecy, czy dziecięcy. Muslimy traktują kobietę jak przydatną, pozyteczną kozę. Męscy szowinisci i mizogini. Cieszę się, ze Polska jest katolicka. Amen.

Gość gość
Polska nie jest katolicka Polska jest chrześcijańska wiele polaków ma dość księży i KK ale kocha Jezuska wiele jest wierzących a nie praktykujących amen