Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jasna kreska na teście

Polecane posty

Gość MamaMloda39
O kurde to ciężki przypadek :) powtórz test a dla pewności jak ktoś wyżej radzi zrób betę :)

Gość MamaMloda39
Mania i jak tam wiadomo juz coś?,

Gość gość Mania
W piątek w nocy przyszła @ i okropny ból brzucha...trudno po zap***alam do dr.gin i zobaczymy co dalej.

Gość MamaMloda39
To daj znać co powiedział lekarz trzymam kciuki za kolejne starania :*

Gość gość Mania
Dziękuję...trochę ciężko mi że to kolejna porażka ale narazie się nie poddaje...dobrze mieć wsparcie.Jeszcze pare dni i kolejne prace przed nami...te najmilsze:-)

Gość MamaMloda39
Oby byly owocne :) najważniejsze to nie dopuścić do blokady psychicznej. Czekam na info ;)

Gość gość Mania
Słyszałam o tej blokadzie i trochę mnie koleżanki już nastraszyły ale mój dr.gin mnie sprowadził na ziemie że muszę chcieć i koniec a nie czekać na cud bo kobiety po invitro też myślą o ciąży i wiedzą o niej od pierwszej chwili i jakoś się nie blokują :-) więc się nie nakręcam takimi stwierdzenieniami i staram się w to nie wierzyć,jak to mi dzisiaj mąż powiedział że jeszcze trochę i też nie będziemy spać po nocach :-)

Słuchaj no na pewno ;) to tylko chodzi o to aby nie kochać sie obsesyjnie codziennie , 5 razy dziennie z myślą w trakcie czy juz sie udało :) moze jakiś wypad na weekend do hotelu Albo gdzieś za miasto dobrze wam zrobi. Odrobina relaksu i lampkę wina więcej :)

Gość gość Mania
I planujemy tak zrobić :-) na majówke przypada nam jajeczkowanie bo teraz to raczej nici bo przypada mi owulacja z policystycznego jajnika a jak monitorowałam go u gin to niestety nie "pracował" leniwiec :-/ Więc teraz poprostu sex dla relaxu :-)a jeżeli chodzi o sex auto to jeszcze to nam się nie udzieliło mimo 14 lat razem jak któreś z nas nie ma chęci poprostu tego nie robimi nawet ja to "ten dzień" bo nic na siłę i tak nie wyjdzie.

Gość gość Mania
Już jestem po @ i zbliża się następna owu...trzymajcie kciuki:-) tym razem nie będę szaleć i cierpliwie poczekam na efekt.Zrobię test dopiero jak @ z tydzień się nie pojawi a że cykle nieregularne to biore pod uwagę najdłuższy cykl.

Gość gość Mania
Byłam u gin i kazał próbować bo to że mam policystyczny jajnik nie znaczy ze nie ma owulacji:-) więc działamy

No to super dla pocieszenia powiem że moja przyjaciółka ma tylozgiecie macicy i endometrioze co znaczy że miało naprawdę nikłe szanse na zajscie w ciążę. Udalo w najmniej oczekiwanym momencie bo wyjechali za granicę rozkręcić biznes :)

Gość gość Mania
Moja jasna kreska na teście jest wynikiem ciąży :) Blokady też nie mam...poprost wymagało to czasu no i już jestem w 17 tygodniu