Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jasna kreska na teście

Polecane posty

Gość gość

Witam, Robiłam trzy testy na każdym jest ledwo widoczna druga kreska. Dziś powinnam dostać okres Ale cisza. Boli mnie jajnik i piersi poza tym wszystko ok. Czy to możliwe ze tą jasną kreska to ciąża?

Gość gość
Możliwe

Gość gość
Możliwe

Gość gość
możliwe powtórz test za kilka dni

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi.Taki mam zamiar. Jeśli do poniedziałku nic się nie zmieni zrobię betę. Myślałam ze może ktoś miał taką sytuację.

Gość MamaMloda39
Nie ważne jaki odcień kreski. Ważne ze jest kreska a to oznacza ciąże. Gratulacje :)

Gość gość
Ja miałam jasna kreskę w 8tyg. Beta 130170.00 :)powodzenia

Gość gość
W takim razie pewnie na dniach okaże się wszystko.

Gość gość
Dziś kreska jest już ciemniejsza .....

Gość MamaMloda39
Gratulacje :)

Gość gość
tez tak mialam 2stycznia ubieglego roku. Teraz w wozku spi 5miesieczna corcia :)

Gość gość Mania
Dziewczyny ja też zrobiłam test ale jest jedna kreska...zrobiłam bo mam nieregularne miesiączki,raz 30 a czasem nawet 38 dni.zrobiłam w 30 dniu.Zrobiłam się jakaś płaczliwa i boli mnie lewy jajnik,takie rozpieranie które promieniuje na pachwine.

Gość gość Mania
Mąż mnie pociesza i mówi że za wcześnie i mam poczekać jeszcze tydzień i pojedziemy na beta hcg.Ale jak nie myśleć?czy wy też tak myślałyście i czy to źle?

Gość gość Mania
Gratuluję ciemniejszej kreseczki...odezwij się tu po pierwszej wizycie u ginekologa...

Gość gość
Moja jasna kreska siedzi teraz w brzuszku☺ a testy robiłam po dniu spodziewanej @

Gość MamaMloda39
Druga ciąża. Mój brak drugiej kreski liczy sobie właśnie 21 tydzień j na czerwiec mam termin :) czułam sie dziwnie i polegalam na swojej intuicji. Mimo iż testy wychodziły negatywne robiłam je codziennie bo "widzialam " cień cienia drugiej kreski. Maz nie widział nic i powoli zaczął myśleć ze wariuje twierdząc iż od robienia testów w ciążę nie zajde. Po tygodniu wyszła na teście druga kreska ale po upływie nocy tzn wieczorem zrobiłam test a rano dopiero była widoczna kreska. Na logikę taki test uważa się za nie ważny. Wykonałam kolejny i wyszła druga kreska bardzo blada ale juz ja było widać. Na drugi dzień nie było wątpliwości kreska była widoczna. Maz sie do tej pory smieje iż zwraca mi honor ale do zapłodnienia chyba doszło telepatycznie :) z perspektywy czasu sama uważam iż zachowywałam się jak desperatka. Nie pytajcie dlaczego nie poszłam na betę od razu. Chyba chodziło o smak satysfakcji widoku dwóch kresek :) później poszłam na betę wyszła około 600 a na drugi dzień nie cale 900. Ciąża rozwija sie prawidłowo a był to 4 tydz i na USG jeszcze nic nie było widać. Teraz juz kopie i wierci sie ze głową mala :)

Gość MamaMloda39
gość Mania Tak wiec nie trać nadzieji. Ja czułam ze cos jest na rzeczy mimo iż testy usilnie chciały mi zrobic na złość :) a wykonałam ich chyba z 10....

Gość gość Mania
MamaMloda dzięki za wsparcie...już myślałam że fiksuje tylko ja...ale to czekanie mnie dobija.

Gość gość
A mi wyszła jasna kreska ale w ciąży nie byłam. Okres dostałam w terminie i taki jak zwykle. Poronienia i ciązy nie było.

Gość MamaMloda39
Gość 12.23 Moze torbiel? Rzadko sie zdarza fałszywie dodatni wynik.. prędzej fałszywie ujemny

Gość gość
Mloda mama 39 a masz juz jakies dzieciątko z testem bylo tak samo?

Gość gość Mania
Od rana boli mnie brzuch aż na pachwiny promieniuje,próbuję cały czas się czymś zająć ale ten ból się utrzymuje,to chyba już miesiączka ;( i jak tu nie myśleć...mąż się śmieje że to wzdęcia,próbuje odwrócić moją uwagę,to już trzeci rok trwa ale teraz mam super wyniki bo na Hashimoto choruje i to miało być przyczyną mojej niepłodności...tak bardzo chcę zobaczyć tą drugą kreskę

Gość MamaMloda39
U mnie tak bylo z pierwszym dzieckiem. Choć wtedy trochę mniej szalałam. Na początku grudnia 2012 zrobiłam test wyszedł negatywny. Później znowu i po kilku godzinach dopiero było widać kreske wiec uznałam test za Nie ważny.Kolejny test zrobiłam 6 grudnia i wyszedł pozytywny. Tydzień później zacZęłam plamic.okazało się ze ciążą zagrożona. Dostałam duphaston do 12 tygodnia i wszystko skończyło sie dobrze. Aktualnie mój pierwszy negatywny test ma 2.5 roku :) ale mozliwe ze plamienie było spowodowane oddaniem krwi na samym poczatku jak jeszcE nie wiedziałam ze jestem w ciąży a oddałam krew jako honorowy dawca. No i kolejne negatywne testy maja teraz 21 tygodni :)

Gość MamaMloda39
Ja w jedna i druga ciąże zaszlan tuz po odstawieniu tabletek anty. W pierwsZej ciąży po 4 miesiącach a teraz miesiąc. Może warto pobrać tabletki przez miesiąc góra dwa odstawić i rozpocząć starania . Trzymam Maniu kciuki aby sie udało :)

Gość gość Mania
Dzięki za wsparcie dam znać co i jak w niedziele bo do tego czasu powinnam dostać @, czasem tak dobrze przed obcym się wygadać bo przyjaciółka mi mówi że się nakręcam.

Gość gość Mania
@ dalej się nie pojawiła,a już dziś powinna być,brzuch boli...to chyba od czekania i stresu już nie mogę dostać @ Wczoraj test pokazał jedną kreskę więc ciąża wyklucza :-/

Gość MamaMloda39
Nie trać nadzieji :( ja trzymam kciuki aby były dwie kreski :)

Gość gość Mania
Nie ten miesiąc to w następnym będę czekać z cierpliwością, już czekam 3 lata więc parę miesięcy nie zrobi różnicy...dzieląc się z wami moimi postępami lub niepowodzeniami łatwiej jest i jakoś lżej.

Gość gość Mania
Hej dziewczyny to znowu ja...@ nadal się nie pojawiła,brzuch pobolewa a tu nic :-/ mam nieregularne cykle i nie wiem co o tym myśleć...jak myślicie powtórzyć test ?bo do lekarza jestem umówiona ale w następnym tyg.chciałam iść po @

Gość gość
Spróbuj test o czułości 10 a najlepiej zrob bete