Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zeszlem sie a ona zlozyla do sadu najwyzszego. wypowiedzcie sie prosze

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecko 4 letnie nie żyje z matką dziecka mieszkałem z inną kobietą i nagle odezwała się była to znaczy matka dziecka kocham ją i dziecko wiec postanowiłem do niej wrócić wiec zostawiłem kobieta z którą dotychcasz żyłem i niby wszystko się układało trwało to miesiąc (wczeniej walczyliśmy w sądach ona o alimenty ja o widzenia sąd przywali mi 900 złożyłem apelacje i cofnął jej ponownie do 600 złożyłem apelacje bo też za mało dostałem widzen ale się dogadalismy. Spotykałem się miesiąc gdy nagle moja adwokat informuje mnie ze zaskarzyla wyrok sądy II instanci (apelacyjny) do sądu najwyższego. Fakt ze było to jeszcze jak się zeszliśmy ale nie poinformowała mnie jak teraz się spotykaliśmy ze sprawą jest w sadzie ja zostawiłem inna kobietę dla niej a ona uspila moja czujnac i mi wywinela taki numer. Nie mogę się juz teraz spotykać bo walczymy ponownie w sądach. Masakra gdybym wiedział ze będzie sprawa nie zawracal bym głowy nią ukryla to nic mi nie mówiąc

Gość gość
Już pisałeś jakiś tydzień temu.

Gość gość
Naucz się wpierw poprawnie pisać i sprawdź, co to interpunkcja, bo aż oczy bolą od twojego nieskładnego i niechlujnego bełkotu.

Gość gość
Dobrze ci tak frajerze! Odchodzisz, zostawiasz ją i dziecko, kur/wisz się, znów wracasz. Co myślałeś gnoju? że będziesz sobie tak bimbał w prawo i lewo jak ci się podoba? Wracaj do swojej kur/wy dla której zostawiłeś matkę dziecka, masz czego chciałeś. Dziewczyna dobrze zrobiła. Chciała zobaczyć jak to będzie, dać szanse ale widocznie przez twoje kure/stwo nie umiała cię już kochać. Bardzo dobrze, płać gnoju. Się ocknąłeś, że ją kochasz jak już podu/pczyłeś na lewo i prawo. Jesteś zwykłym śmieciem twoi rodzice powinni się wstydzić za taką szmatę jak ty.

Gość gość
Ja nic nie zrozumiałam z jego bełkotu

Gość Agaxax
I pan ponieść konsekwencje swojego czynu i płacić więcej alimentów:)

Gość gość
"zeszłeś" się j/e/b/c/u? zeszłeś? Nie dziwię się, że cie pogoniła debilu :P

Gość gość
Co za osioł. Jesssuuuuu jaki ty musisz byc głupi....matko....:O