Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamykali mi naczynka dziś i jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Tym jak wyglądam. Nie, nie tym że jestem czerwona bo to mam gdzieś. Ja dalej mam naczynka. bolało wiec nie dałam rady dokończyć zamykania naczynek pod nosem ale skrzydełka miały być zrobione, pytałam dwa razy. Strefa motyla też. Czuję jakby tego zabiegu nie miała wykonywanego - a zapłaciłam 400 zł za kilka pstryknięć na nosie i w strefie motyla. Ten gorszy policzek był ogólnie mniej robiony - dlaczego? Dodam, ze cena u tego dermatologa za jeden zabieg to maksymalnie 400 zł - przy lekkich zmianach, zapłaciłam tyle jakbym miała z milion tych naczynek!!! I pół zostało. Jesteś wściekła!!!!!

Gość gość
Też miałam zamykane naczynka aż dwa razy i g......no pomogło

Gość gość
ale otworzyły sie? Bo mi się raczej nie otworzą jak są dalej nie zamknięte. Zal..

Gość gość
Ja miałam laserowo zamykane naczynia, koło nosa i na policzku. Ze 12 lat temu, koło nosa trochę mi znowu wyszły, ale na policzku nie.

Gość gość
A smarujesz teraz po zabiegu kremem z witaminą K?

Gość gość
Nie, dostałam tylko krem avene aby nawilżyć i żeby nie było czerwone. Szkoda tylko że ja i tak nie byłam jakaś bardziej czerwona niż jak przyszłam. Wkurzam sie bo takie coś to nie za 400 stówy. A najlepszy był lekarz- robiliśmy policzki i nos - więc 400 zł. Kiedy na początku mówił, ze to małe zmiany. Pomachał 2 razy na czubku nosa, dwa razy z boku nosa, skrzydełko nosa: jedno bardziej, drugie mniej. Co widać!!!!! No fakt nie dałam rady już wytrzymać zamykania POD nosem. wiec odpuściliśmy. Zła jestem na siebie ale cóż. Jednak zapewniał że strefa motyla i skrzydełka nosa są zdobione dokładnie. Co za żal!!!

Gość gość
Nie mam kremu z witaminą K , mam tabletki niverusin z witamina K. Brać?

Gość gość
Reklamuj, najnormalniej w świecie zabieg był źle przeprowadzony. Nie wiem jaką metodą robiłaś, ale jeśli nie widać poprawy po paru dniach powinnaś kazać im powtórzyć zabieg.

Gość gość
A jak udowodnię, że nie ma poprawy? Powiedzą, że zamknęli co się dało a jeden zabieg to za mało. Na moją niekorzyść wpływa jeszcze to, że nie dałam już rady zamknąć naczynek pod nosem i powiedziałam stop . Jak za parę dni jednak będzie duża różnica między jedyn a drugim policzkiem to jednak zareklamuje bo tak raczej nie powinno być. Ciekawe tylko czy mi uwzględnią czy każą sobie zapłacić znów 4 stówy bo poklikają 2X na policzku i dwa razy na nosie - i wow nos był robiony, policzki też...zart!

Gość gość
laser IPL

Gość gość
Cóż nie ma lekko..

Gość gość
No i od dziś już wiem, że będe mieć 2 twarze. Jedna w miarę ok, druga z czerwonymi śladami. Co za lekarz!! J

Gość gość
i co jak z tymi naczynkami lepiej to wygląda ?

Gość gość
Tak, wyglądam lepiej niż PRZED zabiegiem . Tak z prawej strony mam zadowalającą twarz. Skrzydełko nosa zrobione. Na nosie jedno małe naczynko też, motyl jest bledszy, gładki. Wykonane w jakiś 70% Z lewej strony: DRAMAT, Skrzydełko czerwone - sa naczynka. motyl jest bardziej widoczny, w niektórych miejscach bledszy - to pewnie laser a gdzie indziej czerwone placki - pominięcie - niedokładny zabieg. Zapłaciłam jak za całą twarz, choć całej twarzy nie robiłam..a nawet to co miało byc zrobione - nie jest zrobione. Muszę, szukać ( może salonu?) gdzie mi powtórzą na lewej stronie zabieg jak najtaniej...Myślę, że parę pstryknięć koło nosa i na skrzydełku wystarczy. Tylko gdzie, nie chce znowu przepłacić. Jakbym wiedziała że policzy mnie jak za całą twarz kazałbym mu jeszcze brodę zrobić i ogólnie więcej bym wytrzymała. A ten mi nawet żlu chłodzącego nie dał...

Gość gość
A byłaś u sprawdzonego specjalisty? Bo jeśli nie to może mieli jakiś słaby sprzęt. Moja mama była kilka lat temu na zamykaniu naczynek w łodzkim Centum http://www.beauty.com.pl/pl/zamykanie-naczynek co prawda zamykanie naczynek było tylko przy nosie ale od tego czasu nie ma problemu. Stosowała się do zaleceń Pań i wszystko jest w porządku.