Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się NIEkobieta

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego. W domu rodzinnym było tradycyjnie,jasny podział ról, mama dawała dobry przykład (żeby nie było, że nabrałam niechęci do naszej plci). Mam charakter trochę bardziej męski, a jako dziecko czulam się bardzo niekomfortowo, gdy wszyscy mnie traktowali jak dziewczynkę i duża uwagę zwracali na moją śliczną urodę (nie chwale sie ) . Teraz mieszkam sama, jestem dorosla, odcielam się od rodziny i znajomych. Nie dbam o 'urode i zyje w zgodzie ze soba. Rodzice wychowali mnie na damę - sama to z siebie wyplenilam choc nie bylo latwo. Irytują mnie kobiety, jedyna cecha kobieca jest moja wrażliwość ale i mężczyźni ja mają co bardzo cenię i nie uważam siebie za typową kobietę. Jednoczesnie mysle ze gdybym urodzila sie facetem byloby lepiej. Ale nie chce zmieniac plci. Dziwnie czuje sie z tym, kiedy mezczyzni sa dla mnie mili,otwieraja drzwi, traktuja jak kobiete... adoruja. Naprawde czuje sie bardzo skrepowana. Czy powinnam iść do psychologa?

Gość gość
Poczekaj, aż zestarzejesz się to nikt Cię nie będzie adorował i problem się rozwiąże :)

Gość gość
Powiem Ci że był taki okres i wreszcie czulam ze zyje. ;) jestem samowystarczalna, a za te 40 lat czy więcej technika pójdzie tak do przodu ze nie będę potrzebowała pomocy drugiej osoby.

Gość gość
Co robić i skąd u mnie się wzięło takie myślenie?

Gość gość
Up

Gość gość
19:44 zawsze tak miałaś musisz się zająć jakąś pożyteczną robotą to wszelkie rozterki miną