Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak nie zgadza się na moj 5 dniowy wyjazd.

Polecane posty

Gość gość

Jak są wakacje wyjezdzamy razem na kilka dni urlopu. Teraz mam miesiac wolnego. A od polowy marca idę do nowej pracy, będę nowym pracownikiem więc o dluzszym wakacyjnym urlopie nie ma mowy. Mam szanse pojechac do rodziny za granicę na 5 dni. Chciala bym pojechac nie widzialam ich X lat, ostatni raz na wakacjach bylam 2 lata temu dokladnie 1 dzien w Sopocie. Ciagle pracuje chyba mam prawo gdzies pojechac. A moj chlopak jest obrazony nie chce zebym jechala powiedzial , ze w wakacje tez sobie gdzies pojedzie sam jak ja teraz pojade. Kuzynka ma male dziecko, bedziemy razem czas spedzac nie ma mowy o wyjsciach np. na jakas imprezę, On dobrze o tym wie a mimo to nie zgadza sie dla mnie to chore.

Gość gość
Dziwny jakis;/

Gość gość
A co on ma tu do gadania, bo nie rozumiem? dla mnie chore jest w ogóle takie stawianie sprawy, kto mu dał prawo, żeby cokolwiek zabraniać drugiej osobie? facet, który nie mysli o tym, co jest lepsze dla ciebie, nie interesuje go twoje zmęczenie - jest kiepskim materiałem na partnera.

Nie jesteś jego własnością, to jakiś egoista. Jak to możliwe, ze mialas tylko jeden wolny dzień?

Gość gość
a Ty jego niewolnicą jesteś, że się jego "niezgadzaniem" przejmujesz? Dzizas, baby są tak głupie, że szok :o

Gość gość
wow chłopak ci zakazuje a jak będzie twoim mężem to ci wleje dlaczego niektóre baby są takie głupie i są z burakami ja bym takiego przegoniła i pałą bym wlała jak by coś mi zakazywał kopnąć w dupę tylko takiego ciula

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi, otworzylyscie mi oczy na tego egoistę. Mialam 2 lata temu tydzien wolnego ale na wakacjach bylam 1 dzien. W zeszle wakacje, nie mialam wolnego bo pracowalam na umowne zlecenie.

Gość gość
Ciekawe jakie by byly teksty gdyby laska napisala,ze jej chlopak chce wyjechac sam na 5 dni?Byscie suchej nitki na nim nie zostawily!Hipokrytki!

Gość gość
facet to ma się słuchać kobieta nie musi w Polsce jest Matriarchat im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla was

Gość gość
Facet tylko przewiduje, że będziesz się puszczała tam z czarnuchami lub ciapatymi.