Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc36

Oświadczyny w Walentynki?

Polecane posty

Gość gosc36

Tytuł posta brzmi banalnie, ale to nie takie proste. Przyjaźnie się z kobietą. Znamy się dosyć długo. Ona kiedyś na początku znajomości zaznaczyła, że na razie nie jest gotowa na związek po poprzednim rozstaniu. Czekam cierpliwie. Minęło już sporo czasu i tak sobie myślę, że to już czas na jakiś krok. Myślicie, że można z poziomu przyjaźni przejść do związku poprzez zaręczyny?

Gość gość
czemu tak stawiasz pod ścianą?

Gość gość
zależy czy jej zależy na związku niby fajny pomysł ale może niewypalic

Gość gosc36
Nie postanowiłem jeszcze. Pytam tylko o zdanie :) Liczę na to, że ona czeka na jakiś krok. Spędzamy ze sobą mnóstwo czasu jak najlepsi kumple. Nie chcę postawić jej pod ścianą, wpadłem tylko na taki pomysł, że mógłbym wykorzystać to święto itd :)

Gość gość
Oswiadczyny to moze nie ale deklaracja miłości TAK :)

Gość gosc36
Hmm czyli oświadczyny nie bardzo? :) No cóż, trudno. Może w przyszłym roku. Chciałbym oficjalnie z nią być, a nie bawić się w podchody. Z drugiej strony wiem jaka ona jest. Raczej silna, niezależna kobieta :) Boję się, że traktuje mnie tylko jako kumpla i stwierdzi, że nie potrzebuje do szczęścia faceta. Zachowujemy się jak dzieciaki. Wiem.

Gość gość
Nie jesteście w związku to jak chcesz sie oświadczać ? Każdy potrzebuje miłości i bliskości innej istoty , ci co twierdza inaczej mydlą oczy :o

Gość gosc36
Zgadzam się. Każdy potrzebuje miłości.

Gość saraaa777
Mysle ze to calkiem niezly pomysl :). Moj chlopak mi sie wlasnie tak oswiadczyl rok temu..Na dodatek bylismy w Srebrnym Dzwonie, wiec zrobil to na oczach ludzi dookola :D.

Gość gość
a wziąłeś pod uwagę że ona może cię lubić i w ogóle ale jej nie podniecasz i by z tobą nie chciała być na stopie intymnej w walentynki to możesz ją pocałować i zobaczyć czy cię chce w ten sposób

Gość
absolutnie się jej nie oświadczaj.:P jak piszesz jesteście przyjaciółmi...jak można oświadczyć się przyjaciółce?? W Walentynki co najwyżej możesz pokazać że zależy ci na niej jako na kobiecie np powiedzieć że coś do niej czujesz itp....Zobaczysz jak zareaguje. ;)