Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci sa zalosni , robią wielką "łaskę "

Polecane posty

Gość gość

Ze musza spotykac sie z dziewczynami 09/10 Skąd takie podejście? Powinniście być wdzięczni , ze któraś któraś ogole na was spojrzała bo taka prawda że nieatrakcyjni faceci sa marginesem,podobno rzadzicie światem więc atrakcyjność facetow (majątek, inteligencja, wyglad) to naturalna rzecz a jezeli tego nie macie to z pokora macie brac co jest i szczerze sie cieszyc i doceniac a nie jeszcze fochy strzelac...boszzz co za c**y, rece opadaja!!

Gość gość
0-9/10* Ze ktoras w ogóle *

Gość gość
Mówisz o pustych chlopaczkach nie o facetach ;)

Gość gość
Kazdy taki jest przynajmniej w mlodych latach...kazdy tez obroci się za piękna i będzie marzył o takiej..znam wielu którzy sa zwiazkach z przecietnymi dlatego że żadna ich nie chciała ale gdyby nagle coś się odmieniło i mieliby pewność że spełnia też inne wymagania, to która by wybrali?

Gość gość
Naprawdę mi żal brzydkich facetów i kobiet bo sama jestem brzydka.

Gość gość
Do tych brzydszych strach podejść mnie ostatnio 4 może 5(lekka nadwaga) zmieszała z błotem. Kazała mi wrócić jak urosnę (jestem niski) i to wszystko przy kumplach... Gdybym dostał kosza od ładniejszej nie było by problemu a tak zerwałem z nimi kontakt bo nie dawali mi żyć.

Gość gość
Dlatego ja podrywam tylko ładne :)Jebbać pasztety :)