Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Źle się czuje psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Jestem totalnym opuszczonym dnem i śmieciem słabym dlatego w niedalekiej przyszłości planuje się zabić leczę się jestem dalej chory psychicznie myślę że długa choroba może doprowadzić do samobójstwa wcześniej tego nie wiedzialem nie chce ty rzadnej policji chciałbym żeby ktoś pocieszyl mnie psychicznie jestem na takim etapie może choroby ciężko jej nie mieć

Gość gość
Depresja psychoza Nieudacznictwo po prostu to nie dziwne siedzę w domu gram w fma ciężko mi się skoncentrować ogólnie coś tam robiłem co z tego jak wszystko poszlo w bloto nie lubię muzyki to tyle xd

Gość gość
To już dzisiaj trzec***acjent. Siostoo!! Rycyna i lewatywa temu panu.

Gość gość
Wiesz co ze mną też coś jest..też powinnam się udać do psychiatry..najchętniej też bym sobie coś zrobiła..tylko że nie mogę..muszę żyć..choc na ziemi jest mi źle..ale pocieszam się w ten sposób że wszystko ma swój początek i koniec..że w końcu musi się ułożyć..że w końcu musi zaświecić slonce..że będzie dobrze..

Gość gość
Jakbym był ładną dziewczyną to bym Ci dał d**y żeby Cię uzdrowić. Jakaś się poświęci?

Gość gość
Wierzyłem w boga co z tego on mi tu nie pomoże nie zależy mi na wspolczuciu i wgl nie chce żeby ktoś wiedział w życiu realnym

Gość gość
Nie chce żadnego seksu dziewczyna tez by mi nie pomogła myślałem ze ktoś mi może by tu jakoś pomogl

Gość gość
tez kiepsko sie czuje psychicznie, juz od kilku miesiecy. wychodze z domu niechetnie, tylko wtedy kiedy trzeba. w poniedzialek mam spotkanie z psychoterapeuta.

Gość gość
Jesteś nieudacznikiem i pod tym względem masz przechlapane zadna ci d**y nie da. Jakby dal to z litosci bym ciagle ****** :)

miałam kilka takich słabych epizodów, zawsze wychodziło to przysłowiowe słońce po burzy, w dodatku po niedługim czasie, wtedy myślałam " a gdybym się wtedy zabiła nie przeżyłabym tego czy tamtego" . Raz dzieliło je tylko 2,5 miesiąca. To były cudowne euforyczne momenty, których życzę Wam wszystkim strapionym. Tylko miejcie cierpliwość. Przyjdzie jeszcze szczęście!

Gość gość
Chciałbym dodać że kiedyś uwazalem za chore cięcie się i samobójstwo byłem innym człowiekiem normalniejszym spolecznie

Gość gość
wystarczy wyjałowić organizm z ważnych witamin przy osobowości neurotycznej a już jest dół ,to sprawa chemiczna oprócz tego że życie jest stresujące

Gość gość
zwiazek z ladna dziewczyna by ci pomogl ale zadna zlitosci tego nie zrobi :(

Gość gość
Dziewczyny nie jestem na dnie a wręcz na odwrót. Mam depresje która mnie wyleczy ?

Gość gość
Związki by mi nie pomogły tak uważam chociaż smutno mi tak bo mam prawie 21 lat

Gość gość
Wygrałem Realem 5-0 z ostatnim elche i Barcelone 5-0 jestem liderem teraz ważne mecze arcy w lm żeby wyjść z grupy

Gość gość
W moim przypadku cierpliwość to nie jestem gorszy i ciężko mi z tym nie chce żyć i jeździć jak kobieta mam dość ludzie nie znają mojego problemu jestem gorszy

Gość gość
Rodzice chcą mi pomóc prawo jazdy mam zrobić ale to chyba nic dla mnie

Gość gość
A czego Ty byś chciał? Co by Cię pocieszyło?