Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarot ..

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takich kartach na pytanie co do mnie czuje moja była niedoszła miłość (to ja zawalilam i nie mamy kontaktu) losowalam z całej talii. Cesarzowa Świat paz kielichów Uuu, co za karty. Postrzega mnie jako potencjalna partnerkę,podobam się jemu wciąż. Nie sądzę by chciał się skontaktować, ale o czym innym może świadczyć pazik?

Gość gość
Tylko tyle te karty mówią. Nic więcej ?

Gość gość
Nie jestem w stanie nic więcej z nich wycisnąć bo mam je od miesiąca ... W ogóle od miesiąca sie tym interesuje i nie mam dużego doświadczenia...

Gość gość
paz kielichow to zauroczenie,ale raczej w sferze duchowej niz cielesnej.

Gość gość
Dzieki:) a te 2 wcześniejsze karty? Jak je zinterpretować w całości ? Wyczytałam że cesarzowa to miłość, potencjalna żona a świat to rozejdzie dróg lub bycie dla kogoś całym światem. Jeszcze widziałam gdzieś ze pazik moze oznaczac wiadomość ,SMS

Gość gość
swiat to tzw.karta brama,bardzo pozytywna,zakonczenie starych problemow i zaczecie nowego cyklu,u uczuciach dobrze.moze bycc tez podroz.wazna jest kolejnosc kart.co bylo na ktorej pozycji?

Gość gość
Ja mysle, ze on Cie postrzega jako piekna kobiete, bardzo mu sie podobasz/podobalas jako potencjalna zone, matke jego dzieci. Potem karta swiat : 4 kierunki swiata. Ostatnia karta to Twoj byly partner. Pomiedzy wami jest swiat: rozne kierunki, rozne cele, rozne drogi zycia I on ma tego swiadomosc :) te roznice sa wg niego powodem rozstania..kazde z was zmierza w innym kierunku...

Gość gość
Te karty w mojej opinii oznaczają, że jest inna kobieta (cesarzowa) fizycznie lub ma ją w głowie, świat oznacza, że on już ma inny świat z tą cesarzowa. Paź pucharów mówi o tym, że trochę naiwnie fantazjujesz o tym co było. To tylko moja opinia na podstawie samych kart. Mogę się mylić.

Gość gość
Paz pucharow czesto oznacza przyjacielskie relacje.