Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY coś dziwnego dzieje z moim laptopem!

Polecane posty

Gość gość

wszystko jest niby ok - mam najnowsza wersje flash playera itd. , jeszcze jakiś tydzień temu głos działał normalnie - a nic przez ten czas nie zmieniałam w ustawieniach i nie ściągałam żadnych programów, a teraz od kilku dni nie działa i coś się knoci :/ poza tym działa tak wybiórczo - przy ur********iu lapka pojawia się ten dźwięk systemowy, ale potem już dżwięki systemowe nie działają na yt wyświetlają się filmiki normalnie, ale na chrome bez głosu, a na mozilli głos działał przy oglądaniu pierwszych filmików albo raz działał raz nie, teraz już nie działa (i powtórzę, że naprawdę NIC nie zmieniałam w ustawieniach!) na explorze mogę obejrzeć zawsze tylko jeden filmik po uruchomieniu kompa, bo gdy włączam drugi filmk wyświetla się na ekranie komunikat "wystąpił błąd, spróbuj później" i muszę potem z jakieś pół godziny czekać, aż znowu normalnie wyświetli mi się jeden film, a potem następnego oczywiście nie mogę obejrzeć tylko muszę czekać... WTF? ktoś mi powie o co chodzi? :O a najgorsze jest to, że głos jest mi potrzebny do pracy :(

Gość gość
help me :(

Gość gość
nikt się nie orientuje?

Gość gość
ludzie pomocy 😭

Gość gość
ja pierd... teraz mi się już nawet filmiki na yt nie chcą odtwarzać, jest obraz, ale nie chce się przewijać :O

Gość gość
1. Sprawdź systemowe ustawienia dźwięku, oraz ustawienia dźwięku w poszczególnych przeglądarkach internetowych. 2. Oczyść dysk C ze zbędnych plików, w tym ze zbędnych plików systemowych i punktów przywracania systemu poza najnowszym. 3. Upewnij się że masz zainstalowane wszystkie aktualizacje zabezpieczeń (aktualizacje ważne).

Gość gość
Na jak działając filmiki które masz na dysku i próbojesz odpalić np w jakiś playerze?

Gość gość
4. Wyczyść dane przeglądarek (pliki tymczasowe, hasła, pliki cookie, wszystko).

Gość gość
już kończyłam odpisywanie na powyższe pytania, ale... wyjęłam słuchawki i wszystko normalnie działa :D ale jak podłączę słuchawki to znowu głos przestaje mi działać i filmiki się zacinają - dlaczego tak jest? dziwne, że przez słuchawki komp tak się knoci :O

Gość gość
może coś z wejściem słuchawki jest nie tak, a spróbój podłączyć inne słuchawki o ile masz

Gość gość
Najwyraźniej sterownik obsługujący słuchawki konfliktuje ze sterownikami urządzeń wewnętrznych. Nie podłączaj więcej słuchawek. Ewentualnie zewnętrzne głośniki wolnostojące.

Gość gość
tylko że wcześniej ciągle wszystkiego słuchałam przez te same słuchawki i zawsze było ok :O też jakoś zaczęły szumieć, to może one się spieprzyły, a nie komp

Gość gość
tak, to na 100% słuchawki, nie wiedziałam że popsute słuchawki mogą tak wpływać na kompa, nadal to dla mnie dziwne :D najważniejsze że głos jednak działa