Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamec

Różnica wieku między partnerami

Polecane posty

Witam! mój znajomy ma dokładnie 43 lata jego nowa dziewczyna 25. Różnica wieku 18 lat! Sporo, jakie są wasze opinie? czy ona nie jest z nim dla kasy? jak 25 letniej lasce (jest atrakcyjna) może podobać się gość 18 lat starszy. Ja rozumiem przelotny romans ale no on planuje zaręczyny, moim zdaniem desperacja. i głupota Bo laska zda sobie sprawę z jednej prostej rzeczy, że kiedy ona będzie całkiem całkiem w wieku 40 lat on będzie miał 58 i nie będzie się nadawał do niczego. Kiedy ona będzie miała 60 to on 78 i pewnie nie będzie już żył. JAK TO WIDZICIE?

18 lat sporo, ale nie jest to aż tak bardzo bardzo dużo. Laska ma 25 więc jest po studiach, wiek nastoletni ma już dawno za sobą. Więc nie ma tragedii gorzej gdyby ona miała z 18 lat to masakra !

Gość gość
Widzę, że g****o wiesz o możliwościach mężczyzn ok 60 ale faktycznie różnica spora. Tak do 12 lat jest ok.

43 lata to nie jest dużo! z własnego doświadczenia wiem Że dla kobiet facet dopiero po 50 tce jest za stary. Jak ktoś ma 43 lata a wygląda na mniej niż ma to hmmm może być całkiem ciekawie, mam 28 lat i dopuszczam związki z facetami do 50 tki potem to już troche hard core

Gość gość
Różnie bywa, jak jest zamożny to może i jest z nim dla kasy. Ale znam też przypadki gdy osoby ze sporą różnicą wieku sobie najwyraźniej odpowiadają. Trudno jednoznacznie powiedzieć nie znając tych ludzi:P

wiesz jak się to skończy? pobędą ze sobą 2 lata i wszystko w temacie. Ani on z nią nie wytrzyma ani ona z nim 7 - 8 lat to maksymalna różnica między partnerami.

Gość gość
Moja znajoma ze studiów w wieku 24 lat zaczęła się spotykać z 47 latkiem. To też był szok, tym bardziej, że facet nie był mega bogaczem, nie miał super posady, ale jeden wielki plus: był cholernie przystojny i wyglądał o 10 lat młodziej. To aż szok był, że facet w tym wieku tak wygląda. Minęło kilka lat a oni nada razem są, już po zaręczynach. Tak więc nie każda młoda laska leci na kasę, a nie każdy starszy facet na młode ciałko. Wiesz, ludzie mogą się w sobie zakochać. Nieprawdopodobne, nie? ... Żyj i daj żyć.

e tam 18 lat nie tak dużo. Proboszcz z serialu Plebania ma laske o 34 lata młodszą to jest k***a hard core

Gość
mamec dziś może sie podobać. :P nie wiesz widocznie co to zakochanie.:P Ta "prosta" rzecz o której piszesz nie ma nic do rzeczy bo jak sie kocha to chce się po prostu ze sobą być, a nie myśli sie co będzie za 15 lat. ;) A opinia ze dla kasy jest moim zdaniem bardzo krzywdzącą i płytka, wrzuca wszystkie kobiety do jednego worka... Jak wytłumaczysz fakt ze np. pewna młoda kobieta wyszła za maz za faceta o 15 lat starszego i nie jest jakiś bardzo zamożny? Miala spore powodzenie-u trochę młodszych niż tamten i duuuzo bogatszych- i jeszcze nie mieli dzieci w przeciwieństwie do tamtego. ;) Ale możecie sobie pisać ze wszystkie kobiety to tylko sprzedajne k***y- to normalka na kafe.;) A dla kasy można być i z facetem w podobnym wieku(mam przykład pewnej 30 latki)-;)

Gość
mamec dziś chyba jakiś schizofrenik pisze...:D:D mógłbyś/ mogłabyś sie wylogować przed pisaniem różnych (innych) komentarzy. :D

Gość zwykla ja
Nie przesadzajmy...ja tez sie wypowiem, bo..mam 30 a moj partner 47!! i wcale nie jestem z nim dla kasy, tylko tutaj gdzie mieszkam nikt mnie nawet o to nie posadza..chyba tylko my polacy na takie rzeczy patrzymy...a poza tym taki facet to nie jeszcze dziadek jak co niektore mysla, ja osobiscie nie narzekam, w lozku jest nam meeega, wole dojrzalego faceta co mysli o rodzinie i przyszlosci niz 25 letniego kena ktoremu tylko zabawa w glowie..

Gość gość
długo z nim nie wytrzyma ,znam to z autopsji różnica pokoleń, wspolne tematy tez sie wyczerpaja....On przestanie za nią nadażać...