Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MACIEK199901

Zepsuty komputer

Polecane posty

Gość MACIEK199901

Wyjąłem karte graficzną,i włożyłem dodatkowy ram. Po włożeniu karty graficznej na miejsce odpalam komputer i włącza mi windows restore czy coś takiego i gdy komputer naprawia problem po około 5 minutach komputer sam sie wyłącza, karta graficzna jest dziwnie ciepła. Za każdym razem to samo,co mogło paść?

Gość gość
a jaki masz komputer? bo to też wszystko zależy wiadomo, mnie jak padł mac to sam nie byłem w stanie nic z tym zrobić, dopiero w machelp mi to ogarnęli i od tamtego czasu sprzęt działa bez zarzutu

Gość Arsonek
Może zapytaj specjalisty. Ja w takich sytuacjach zawsze oddaję do serwisu, nie wiem, jakaś schiza, ale boję się, że mi wszystkie pliki się usuną jak będę sam kombinował. Ale pare razy była poważna sprawa i bez serwisu na pewno by się nie obyło. W Redicreo pomogli, zaufany serwis, zawsze tam zanoszę, bo wiedza co i jak, znają się na rzeczy

Gość gość
Mac help ten w katowicach? jaką masz opinię, warto tam wysłać sprzęt? jak z cenami i z szybkością naprawy?

Gość gość
Tak, to ten w katowicach. Polecam ich bardzo. Ceny sa bardzo uczciwe, naprawiają sprzęt nawet w ciągu jednego dnia, ogólnie znają się an rzeczy. I diagnozę masz darmową na start

Gość gość
super! w takim razie wysyłam swój sprzęt do nich, mam nadzieję, że uwiną się z tym szybko, bo jednak potrzebuję go do pracy ;/

Gość gość
oddaj kompa do Zevera to najlepszy serwis jakiego znam

no, ale blue screen sie pojawia i wtedy się wyłącza ? jeśli tak to padł sytem i trzeba postawić nowy, albo bawic sie w naprawę plików startowych. Serwisu do tego nie trzeba

Gość Silwia93
Mi też się popsuł komputer, jestem kobietom i nie potrafię sobie z takimi rzeczami poradzić, zostaje mi tylko wysłać do serwisu, szukałam artykułów na ten temat, tylko jeden artykuł wydał mi się odpowiedni, także się nim z wami podzielę http://systemy-erp.com.pl/najczestsze-problemy-komputerow/

Gość gość
Moim zdaniem sytuacja jest poważna i lepiej oddać kompa do dobrego serwisu a nie kombinować samemu. Polecam ci http://enter-serwis.com/ bo tam ludzko podchodzą do sprawy strasznie..dokładnie popatrzą powiedzą ci co i jak i wycenią na miejscu.

Gość gość
sprawdz sobie zever, nie jestem pewna ale chyba nawet internetowo dzialają wiec lokalizacja nie ma znaczenia, ja jestem zadowolona po serwisie laptopa

Gość Barczykowicz789
Zależy jaki kto ma komputer. Ja swój naprawiam w http://serwis-iphone.pl/serwis-imac-warszawa/ Mają bardzo profesjonalny serwis imac. Nigdy mnie nie zawiedli. Solida firma. Jak coś się dzieje z mackiem to od razu idę do serwisu. Sam się nie bawię w naprawy. Szkoda czasu.

Gość gość
to zależy jaki masz komputer. Ja ze swoim makiem jeżdze do http://www.imaster.com.pl/ jak cos zlego sie dzieje i zawsz epomagaja, takze polecam:)

Gość gość
Jeżeli musicie wymienić jakieś części w swoich komputerach to lepiej zamienić je na lepsze i nowsze niż na takie same. Ja ciągle ulepszam swój komputer. Części do niego kupuję na www.wndcomp.pl i polecam wam zajrzeć na ich stronę. Mają bardzo szeroką ofertę i dobre części.

Gość gość
W tym wypadku najważniejsze jest znaleźć odpowiedni sprawdzony serwis. Ja zaufałam www.helkom.com.pl i jak dotąd się nie zawiodłam. Powierzyłam im do naprawy zarówno komputer stacjonarny, jak i laptop. Niedrogo wykonali fachową pracę i wszystko działa bez zarzutu.

Gość kasia899
Mój nie nadawał się do niczego był już starym sprzętem, dlatego polecam sprawdzić to, co powinno się z nim zrobić na stronie http://tele-zlom.pl/skup/komputery/ Właśnie w taki sposób pozbyłam się starego komputera, który tylko zajmował miejsce i się kurzył, a był zepsuty i nie opłacalna była naprawa.

Gość nnb7
Każda firma potrzebuje wielu zadowolonych odbiorców generujących duże zyski. Aby ich zdobyć, trzeba postarać się o właściwe wsparcie, jakiego może udzielić agencja reklamowa Lublin. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Czy myslicie w ogole o zabezpieczaniu swoich plikow ? to wcale nie jest az tak skomplikowane - mozna na zewnetrzny pendrive, mozna kupic zewnetrzny dysk i podlaczyc go przez USB. Po prostu co jakis czas kopiowac pliki (zdjecia, dokumenty,itp) odpowiednio uporzadkowane z dysku systemowego na ten zewnetrzny nosnik. Smiac mi sie chce, jezeli ktos boi sie o swoje pliki, a nic nie robi aby je zabezpieczyc. Dysk moze pasc w kazdej chwili, takze bez ostrzezenia. System mozna na nowo zainstalowac, ale wlasne dane ?

Gość gość
Czasem warto zanieść komputer do dobrego serwisu i rozwiążą problem. Ja w Katowicach także korzystam z usług www.helkom.com.pl. Już wiele razy mi pomogli, zawsze ciepli i życzliwi, dbający o każdy detal wykonanej pracy.

Gość gość
Mój komputer padł totlanie. Nawet włączyć się go nie da. Macie jakis sprawdzony serwis? ja slyszlaam o http://www.pccraft.pl/ - korzystal ktos? Warto tam zaniesc swoj sprzet?

Gość gość
Jeżeli szukasz takiej części do komputera jak pamieć, płyty główne,chłodzenie i tym podobne to wejdź na tą stronę www.esus-it.pl i znajdziesz co potrzeba w dobrej cenie. Ja u nich kupiłem tydzień temu kartę graficzną do kompa.

Gość gość
Może uszkodziłeś kartę lub jakiś port podczas wyjmowania? Najlepiej udaj się do serwisu komputerowego. Sam raczej tego nie naprawisz. Jeśli mieszkasz w Chełmie, mogę polecić Ci www.slasher.pl. Miałem naprawianego tam laptopa w ubiegłym roku i działa jak nowy.

Gość lordi

Skorzystałem z tego www.pccraft.pl/ z Krakowa i super ekipa, odzyskali mi dane z uszkodzonego dysku, myślałem, że już przepadły na amen, ale udało się. Super serwis, zdecydowanie warto.

Gość ammanto

Tylko i wyłącznie serwis Comstar Comstar.pl . Nie znam bardziej sprawdzonego miejsca zarówno w Warszawie, jak i w okolicy. Korzystam z ich usług odkąd kupiłem swój pierwszy komputer i nie zamierzam szukać innego serwisu. Naprawy zawsze idą im sprawnie, a jeżeli chodzi o ceny, to bardzo konkurencyjne jak na stolicę.

Gość Radek

Dobry serwis naprawy wykonuje firma Informatronik, polecam.