Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobieta nie chce pisać esemesów zemną ?

Polecane posty

Gość gość

na gg normalnie można pogadac ale na esemesy nie odpisze;/

Gość gość
żydzi 7 groszy :O

Gość gość
Bo może jej facet sprawdza jej telefon, z kompa nie ;P

Gość gość
niema faceta tak twierdzi /..

Gość gość
a ogólnie mnie juz to wkurza zwodzi mnie i tyle ... chyba jest niewarta tego albo mi będzie odpisywac albo niech spiernicza .., skoro się tak boi tego drugiego to poco zemną utrzymuje kontakt niech powie że jestem kolega i tyle .

Gość gość
dhedh dfgdghd dgdfdf sdfgf pedau pedau

Gość gość
denerwuje mnie to nie powie oco chodzi niby już zemna tak niepisze no dobra ale jak niechce zemna byc niech mi to chociaż napisze ;/ ze wybacz niechce stobą być i koniec kocham inego , niby muwiła że niechce zemną być ale jak dałem ostatnio opis ze chce popisac o sexie to sie odezwała ;/

Gość gość
chyba muszę szukać innej kobiety szkoda bo mi zależało, no cóż no skoro jej to wisi ... może jestem nie odpowiedni może nielubi takich ludzi no jak nie lubi to niech to powie ;/ anie zawracam sobie nia gitare staram sie ją poznać a ta ma to gdzieś eh muszę chyba ina dziewczynę poznac szkoda się użerać z takim nie dojzałym zachowaniem ..

Gość gość
Ja wole pisac w necie zamiast smsow, bo pisanie na klawiaturze dotykowej doprowadza mnie do szalu.

Gość gość
Ile ty masz k***a lat chlopino? 15? Kobiety nie lubią pisać sms. To lubią robić nastki. Chcesz z nią pogadać to dzwonisz. Chyba że cię nie stać to wtedy nie bierz się za romanse tylko za robotę. Też bym olala takiego nieudacznika. Gg i sms Wtf? Gimbaza. I jeszcze ma fochy że laska nie dudni w klawisze pół dnia. Teraz to pokolenie samych c***a nie facetów.

Gość gość
Ile ty masz k***a lat chlopino? 15? Kobiety nie lubią pisać sms. To lubią robić nastki. Chcesz z nią pogadać to dzwonisz. Chyba że cię nie stać to wtedy nie bierz się za romanse tylko za robotę. Też bym olala takiego nieudacznika. Gg i sms Wtf? Gimbaza. I jeszcze ma fochy że laska nie dudni w klawisze pół dnia. Teraz to pokolenie samych c***a nie facetów.

Gość gość
ale cóż no może i anlfabeta ale mam kobiete z którą się moge spotkac jak z koleżanką ... a wy macie ? i niemuwie otej co jest artykuł ale o inej :) mało tego jest bardzo madra taka że ogulnie ujmujac jesteście tępi wzgledem niej życzemiłego popołudnia też ide sie uczyć bo musze 84 kartki obliczeń przebrnac drodzy ludzie .. niemam ochoty poprawiać błedów dlawas

Gość gość
sory ale dzwoniłem to nie odbierała ... zresztą poco to kontynuje ucic tymi rygołami i tyle .

Gość gość
ona jest lezbijka i nie trenuje miesni kegla

Gość gość
mozliwe 20 groszy esemes ale napisała mi na gg że niebędzie mi odpisywać na semesy ..

Gość gość
a co do kasy top mnie niestać i nie bedzie mnie stac przez najbliższe dwa lata chocbym robił ...ale no cóż takie życie jeden d**ek ma zanic kase iny niema nic , praca za ile 100 zł dzienie ?? fajnie tylko niemam dni a pieniadze gowniane ...

Gość gość
eh bawić się wzbudzać zazdrości uwodzić bawić sie w odpisywania albo i nie , jakoś nie lubię takiej zabawy ... zalezy mi i to jest mój problem chyba tylko nie chce spotykać się z iną dziewczyną kochając ta ;/ bo potem sobie przypomni ale czasu nie miałam czy coś inego i okropnie naraz bedzie jej zalezeć ..

Gość gość
do 20 czekam nie odpisze to papa szkoda się wkużac z takimi kobietami lepiej być prawiczkiem bez kobiety :)albo z jakąś sensowana :)