Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Leżałam z chłopakiem który masowal mi łechtaczke miałam spodnie i.majtki.ściągnięte w dół. Nagle dla żartów wyjął penisa ( schowanego, w sensie nie otwierał go) i leciutko.dotknąl.mi u góry lechtsczki i automatycznie od razu odskoczylam będąc bardzo zła. No i po chwili podeszłam do niego sprawdzić czy jego penis był suchy no i suchutko, ale jednocześnie bardzo się boję.. Był to jakiś 21 dzień cyklu, bo 27 stycznia miałam okres ale owulacje miałam.chyba 16 dnia.cyklu, wiec może to dni nieplodne?? Proszę odbierzcie to poważnie

Gość gość
Otwórz książkę do biologii i dowiedz się, jak dochodzi do zapłodnienia, bo na pewno nie przez dotknięcie łechtaczki, litości!

Gość gość
Moja droga po poście wnioskuje,że jestes młodą osobą.Rozumiem Twoje obawy.Spokojnie!!!Spokojnie!!!!Nie jesteś w ciąży

Gość gość
A jak się otwiera penisa?

Gość gość
Tak jesteś w ciąży. A z takiego ,,zapłodnienia" najczęściej rodzą się bliźniaki więc się przygotuj :) A tak na poważnie...no ludzie...nie pojmuję jak w tych czasach można nie wiedzieć takich podstawowych rzeczy jak te skąd biorą się dzieci;/

Gość gość
Jesteś trollem? Przy pełnym stosunku z wytryskiem w pochwie w najbardziej płodny dzień szanse na ciąże to 30%, więc jakim cudem cokolwiek, nawet nie sperma, ani preejakulat miałoby Cię zapłodnić po dotknięciu łechtaczki?

Gość gość
No nie taka młoda chyba mam 18 lat. Naprawdę mi ułożyło , ale po dzisiejszym panicznym strachu jednak wiem, że nie jestem gotowa na seks. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
gość dziś To tym bardziej przerażające, że w tym wieku nie wiesz, jak dochodzi do zapłodnienia.

Gość gość
Autorko... z ciekawości poczytaj książki z biologii, artykuły na temat zapłodnienia, seksu.