Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka23

Plan dnia

Polecane posty

Cześć! Mam 13 lat . dzisiaj zaczęłam planować mój szkolny dzień, ale nie idzie mi to zbyt dobrze. chciałam was prosić o pomoc. kilka potrzebnych informacji: - rano muszę wyprowadzić psa - do szkoły wychodzę o 7:30 - wracam różnie; w pniedziałki, środy i piątki o 15:20, a we wtorki i czwartki o 15:50 - po powrocie również musze wyprowadzić psa ( i wieczorem też) - kolację chciałabym jeść najpóźniej o 18:00 - chcę ograniczyć słodycze i odrobinę schudnąć, dlatego w codzienną rutynę chcę wpisać ok. 20-30 min. ćwiczeń - wieczorem i rano oczyswiście toaleta. Sorki, że tyle napisałam ale chcę zeby mój plan był idealny. Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi, narka :)

Normalka. Wstajesz 5:30 idziesz na siłownie tam prysznic. Wracasz 6:30 makijaż, śniadanie 7:15 wychodzisz z psem 7:30 do szkoły Drugie śniadanie w szkole (nie można się głodzić) 15 z hakiem wracasz idziesz z psem 16 ćwiczenia (w domu z youtubem albo bieganie - można połączyć ze spacerem) 16:30 obiad 17:00 lekcje 18:00 ostatnia przekąska 19: czas dla siebie potem spacer z psem, kąpanko i lulu, bo rano trzeba wcześnie wstać ;)

Gość gość
Słodka 2 nie używaj nazwiska mojej koleżanki nadaremno moja koleżanka spod Namysłowa ma nazwisko Słodka ja też jestem spod Namysłowa namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona