Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie jak sie tego uczucia pozbyc

Polecane posty

Gość gość

Jak wyjsc z zakochania? Przezywam ten cholerny bol zlamanego serca. Znamy sie od kilku lat i od tylu wlasnie lat miedzy nami byla zawsze jakas chemia. Wszyscy to widzieli dookola. Nasze rodziny sie znaja bardzo dobrze. Jego zona zawsze byla o mnie zazdrosna. I z tej zazdrosci z byle powodu zrobila afere. Rzucilismy sie sobie w ramiona. Chyba ze strachu. 5 miesiecy temu zaczal sie nasz romans W dniu dziesiejszym zamknelismy juz prawie furtke. Bylo miedzy nami kilka chwil intymnych. Wiekszosc to pogawedki i krotkie maile. Dzis kazde z nas wie ze to nie ma przyszlosci dlatego rozstajemy sie. Rodzina, dzieci. Jemu widze latwiej. Przelewa swoje uczucia spowrotem na zone. Ja meza nie kocham wiec latwiej mi bylo wpasc w sidla zakochania. Nie mam do niego zalu o to ze pozwolil mi sie zakochac w sobie ale ciezko z tego mi wyjsc. Staram sie zajac wszystkim co sie da. Ale jest bardzo ciezko. Najgorsze to chwile kiedy czlowiek siedzi w samotnosci. Chociaz nawet jazda autem wydaje sie trudna. Nie moge sie skoncentrowac bo wszedzie w myslach on. A najgorsze jest to ze nasze rodziny widuja sie raz czasem dwa razy w tygodniu i to wszystko wraca. Dzien dwa po takim spotkaniu jest w miare dobrze. Potem znowu tesknie i tak w kolko. Z tego co mi mowi czasem tez jemu nie jest latwo ale widze ze lepiej sobie z tym radzi. Mysle ze u niego to tylko taka silna chemia. Ja wpadlam w sidla.

Gość gość
dla mnie wyjście z zakochania w kimś kto pieprzzy inną, to 5 minut ale ja jestem dumna p.s brzydzą mnie baby które są z mężem bez miłości dla wygody

Gość gość
Nie kochasz męża to po grzyba się żeniłaś. Ja pier*dole.

Gość gość
dobry przykład na to aby żyć samemu.

Gość gość
Kochalam bardzo mocno meza. Do czasu kiedy nie zaczal.ponizac dreczyc psychicznie i wiele innych rzeczy. Po wielu latach takiego traktowania po prostu sie wypalilam. W tej chwili jestesmy w separacji.