Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet...

Polecane posty

Gość gość

Czy jesli jakis facet jest bogaty i jezdzi np. Mercedesem S600 L 2015 rocznik to to czyni go bardziej atrakcyjnym zyciowo w Waszych oczach?

Gość gość
Atrakcyjność faceta szczególnie zależy od charakteru i poglądów na swiat kobiety. Ja osobiście nie patrzę na auto....

Gość gość
up

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A jak to to wygląda bo ja się nie znam na autach?

Gość gość
Kojarzy mi sie z kimś kto jest bardzo materialistycznie nastawiony do świata i jest duże prawdopodobieństwo, że jest bezwzględny we wspinaniu się po drabinie społecznej. Prawda jest taka, że 90% majętnych ludzi nie jest zbyt empatyczna i bardzo liczy się dla nich by się wpinać po szczeblach kariery nie patrząc za bardzo na innych ludzi. Typowy przykład to pewien notariusz który od samego początku mi gadał ile to on nie zarabia i jaki jest przebiegły i sobie radzi by wyszło na jego. Ludzie byli dla niego jak narzędzia do osiągnięcia celu. Taka postawa zyciowa mnie obrzydza. Normalny człowiek nie ma aż takiej presji by mieć szpanerski samochód bo to tylko zamieszanie i przyciąga się nim blachary.

Gość gość
hehe ja też nie wiedziałam co to za auto ale strzelałam, że dobre i stąd mój elaborat

Gość gość
Atrakcyjny życiowo? Bo ma Mercedesa? Przecież ten facet może być narcyzem, socjopatą, ruuchaczem, sadystą, skąpcem, mizoginem, itp.. A czy tego Mercedesa zdobył uczciwie, czy za kasę z przestępstwa, z narkotyków, z sutenerstwa?? Atrakcyjny życiowo, też mi atrakcja. ..

Gość gość
heh kobiecinki nie wierze ze nie chcialbyscie byc nawet z socjopatami i psychopatami gdyby wiazalobysie to z codzienna jazda luksusowym land roverem albo bmw x6 po markowe ciuszki, 800 metrowa rezydencja z kucharka i sprzataczkami i 6 gwiazdkowymi wakacjami co 3 miesiace. Takie kity to mozecie sobie wciskac. 70 % kobiet na to by polecialo.

Gość sonia87
Z pewnoscia wiekszosc poleci ala sa tez taki ktorym niezalezy na blasze. Choc kazdy lubi odrobine luksusu ale i on niejest najwarzniejszy nawet w maluchu mazna spendzic mile chwile a z czasem mysle ze na wsxystko mozna zapracowaci sie dorobic

Gość gość
Jakieś pewnie by na to poleciały, zawsze są ludzie dla których ważniejszy jest prestiż i kasa tylko to ma bardzo krótkie nogi. Ja nie. Ja nie czuję pokrewności dusz z rekinami biznesu :D

Gość bez prawa jazdy
Fjolsfinna dziś Ja patrzę na auto, ale mercedesy nie robią na mnie wrażenia. >><<< tylko Ferrari i w góre, tak, już dobrze o tym wiemy

Gość gość
gość dziś ooo większość bab nie patrzy ( i nie zależy im ) skąd gość ma kase, ważne że ma, i daje im na shoppingi

bez prawa jazdy - ferrari też mnie nie jara. Jest kilka aut, które mi się podobają i za które facet ma ekstra punkty na starcie. Ferrary nie ma na tej liście.

Gość gość
21.56 do 22.12. Mnie to nie kręci, chyba niepotrzebnie wypowiadam się w temacie. Mam kochającego mężczyznę, komfortowe mieszkanie, pasjonujący zawód, zjeździłam cały swiat. Auto tez mam, srednie, ale niezawodne. Rezydencja mnie nie wzrusza, a nie lubię , jak mi się ktoś kręci po domu, nawet sprzątaczka. To moja przestrzeń prywatna. Jak jakąś dziewczynę to rajcuje, ok. Jako młoda, naiwna dziewczyna byłam krótko z socjopatą, i nie, nie, nie, za żadne rezydencje i mercedesy świata.

Gość gość87el
To juz nazywa sie sponsoring ale tak jest wiele takich,,bab malolat nastolstek,, a i facetow tez by sie zbalazlo , wiem ze jestem naiwna ale wietrze w ludzi w to ze sa tez dobrzy dobre,,baby,, i ,,chlopi,,;)

Gość gość87el
To juz nazywa sie sponsoring ale tak jest wiele takich,,bab malolat nastolstek,, a i facetow tez by sie zbalazlo , wiem ze jestem naiwna ale wietrze w ludzi w to ze sa tez dobrzy dobre,,baby,, i ,,chlopi,,;)

Gość Smutna00
A ja nie patrze na pieniadze lecz na dobre serce czlowieka. Pieniadze zmieniaja ludzi a jesli chcesz,zeby kobieta kochala nie ciebie a twoje pieniadze to mercedesy juz wyszly z mody.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
No drogie Panie przeciez kazda chcialaby miec swoja rezydencje, sluzbe, ekstra drogie ciuchy i luksusowe auta. Nie bojmy sie tego przyznac.