Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żonaci i dzieciaci faceci są aseksualni, jak Wy możecie się w takich zakochiwać

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj w restauracji widzę młode małżeństwo z dzieckiem ok. roczku. Facet bawi się z maluchem , karmi , pomaga, żeby żona mogła zjeść ... albo inne scenki na ulicach - faceci z dziećmi są po prostu odpychający w kontekscie spraw damsko-męskich więc nadziwić się nie mogę, jak w takim można się zakochać w takim żonatym z pracy i snuć marzenia, że zostawi żonę, dziecko .... . Pfe ....

Gość gość
zgadzam się z przedmówczynią!!!

Gość gość
Mnie własnie przyciągaja tacy faceci, juz nie chodzi o dzieci ale o to ze zonaci nw dlaczego tak się dzieje, ale tak mam. Podobają mi się tez starsi i doświadczeni, nie kręcą mnie chłopaczki w moim wieku lub 2 lata starsi... mam 18

Gość gość
to lepsi tacy co stoją z kolegami pod monopolem?

Gość gość
p********z,żonaci są okej .

Gość gość
Żal tych kobiet, które daja sobie wmówić, że "zona go nie rozumie" i pakują sie w romanse. To sie zawsze jakos beznadziejnie kończy a mimo to takie przypadki ciągle są. Wstyd mi czasem za kobiety :(

Gość gość
masz jakis ograniczony poglad na kobiety kt sie decyduja na romans z zonatym. niekoniecznie chca doprowadzic do rozwodu, ale np chca przezyc niezobowiazujaca przygode. sa mlode piekne niezalezne i cenia sobie wolnosc. jak im sie nawinie jakis napalony znudzony zona koles, to co w tym niedobrego?

Gość gość
Te "młode, piękne i niezależne" ZA JAKIŚ CZAS domagają się od "napalonego żonkosia" konkretnych deklaracji i zaczyna się dramat. KAŻDA KOBIETA nawet ta z pozoru "niezależna" pragnie stałego związku. A gdy żonkoś za nia podąży- za kilka lat uświadomi sobie, że jego wybranka... nie różni się niczym od "starej żony", którą zostawił. P.S.Pisze to kobieta, która wie, co mówi.

Gość gość
Żonaci ok, ale co ty masz do dzieci? Przynajmniej można sprawdzić czy jest troskliwy, odpowiedzialny, opiekuńczy.

Gość gość
Mnie tacy pociagają, dlatego spotykam sie z zonatym i dzieciatym też przy okazji...

Gość gość
Przecież skoro zdradza żonę to ciebie też zdradzi, to jest człowiek bez zasad, jemu sie nawet całus w policzek nie należy a co dopiero więcej. Myślcie głowami a nie....

Gość Rołzanna
Bo kobiety to suki co lubią podpier/dalać facetów.

Gość gość
22:55- ale co mam poradzic, ze taki mnie wlasnie pociaga... Dla mnie to ideał bo : starszy o 18 lat, na wysokim stanowisku, żonaty i dzieciaty... A wolny tez moze byc fajny, ale juz nie ma z nim takich emocji

Gość gość
choc on rodziny raczej nie zostawi dla mnie bo tak sam powiedzial... Ale moze jakby wlasnie pewnego dnia mi powiedzial, ze zostawia dla mnie zone, kocha mnie i zwariował na moim punkcie to chwile bym moze czuła triumf ,ale szybko by mi sie znudził no i ma dzieci, ktore bym musiała znosić, widywac sie z nimi... Chyba to by bylo dla mnie za wiele. I jeszcze byla zona zawsze by gdzies tam byla jako matka jego dzieci, on by nadal wyjezdzał w delegancje i bym miala obawy czy nie znajdzie sobie nastepnej kochanki Wiec chyba to nie jest jednak material na zwiazek

Gość gość
Czyli on by cię nie interesował jakby nie miał żony bo by nie było tych emocji. Myślisz ci/pą a nie głową, w sumie kobiety nie mają rozumu a ich całe ciało i życie służą do seksu to nic dziwnego.

Gość gość
23:06- w sumie to tak, jakby był starym kawalerem to by mnie niezbyt interesował, nie byloby tego dreszczyku emocji wtedy :P Ale tez z jednej strony to bylaby satysfakcja jakby rzucil dla mnie zone, a z drugiej... chyba bym sie nie chciala z nia zamienic, szczegolnie, ze mam wrazenie ze on od zony oczekuje codziennego gotowania obiadkow dwudaniowych itd Kiedys jak bylismy w knajpie powiedzial, ze nie wyobraza sobie obiadu bez zupy ... Wiec ta jego zona pewnie robi w domu wszystko. Ale on powiedzial, ze ona by go nie zostawila tak latwo bo by była biedna jakby sama została bo on jest glownym zywicielem rodziny

Gość tussia
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Gość gość
A dla mnie aseksualność nie wynika z faktu że ktoś jest żonaty i posiada dzieci. Wręcz przeciwnie. Patrząc jak opiekuje się dzieckiem, jest troskliwy wobec żony jest jeszcze bardziej pociągający. Jest tylko jedno ale. Fakt bycia mężczyzny w związku sprawia, że dla zasady staje się on niedostępny, ponieważ uważam związek za świętość, której nigdy że świadomością nie niszczę.

Gość gość
tylko tępe k***y zakochują się w żonatych i liczą na cud a nawet walczą z żonami o cudzego męża. debilki skończone

Gość gość
Zakochać się to nie znaczy zawsze walczyć. Tylko idiotki myślą ,ze potrafią władać swoim sercem a jeżeli tak robią to są to wyrachowane zdziry.

Gość gość
zonaty i dzieciaty sam usiluje rozkochac jak ma nudna zone