Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

jezus wyleczył raka

Polecane posty

słyszałem swiadectwo kobiety ktura miała raka piersi i miała już przerzuty ale jezus ja uzdrowił muwiła tak by rozmawiac codzienie z jezusem odawac swoje troski cierpienie zeby je łonczyc z cierpieniem jezusa zaprosic jezusa do swego serca i kochac wszystkich ludzi meza dzieci i nawet jak mąz pluje w oczy to mówic ze deszcz pada i parasolke otwozyc to tyle co zapamientałem z tego swiadectwa i jeszcze muwiła niech sie dzieje wola Boza zanim wyzdrowiała to przyjela trzy sakramenty spowiedz komunie i namaszczenie chorych i powiedziała niech sie dzieje wola Boza

Gość gość
Tere fere

Gość gość
Wyleczyć wyleczył, a ciekawe na co zdechnie i tak.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja również słyszałam takie opowiadania, że Jezus uzdrowił kilka osób. Bo lekarze nie dawali już rady.

Gość gość
Ja nie tylko słyszałam ale znam osobiście.

Gość gość
ostatnio znajomy został uleczony z raka właśnie dzięki Bogu bo już nie dawali mu szans parę dni i by było po nim..4 razy stracił przytomność na prawie godzinę dwa razy zatrzymana akcje serca mial a teraz ? diagnoza ze ma 99% szans na wyjście z choroby w ciągu tego roku jeszcze bo nagle zmiany w organizmie się cofnęły i on zaczął zdrowiec..ot tak, sam z siebie..nawet lekarz nie wziął pieniędzy za leczenie bo był zszokowany tym co widzi...mówię całkiem poważnie. znajomy ma się świetnie, rozpromieniony, oczekuje wlasnie przyjscia dziecka na świat :)

Gość gość
Spiertalajta z waszymi jezuskowymi pierdołami. Głupi w co bądź uwierzy i temu jest i będzie głupi do usraaanej śmierci. Ja uleczyłem raka w garnku wrzącej wody. Umarł natychmiast! "CUDO" nie?

Gość gość
Mój znajomy także rozpromieniony i szczęśliwy.

Gość gość
2:11 Nie krzycz!Po prostu nie rozumiesz i nie wierzysz!A wystarczy tylko poprosić...Jezusa!Spróbuj,tylko spróbuj!

Gość gość
Ale rozumiem ze wszyscy jezuskowaci leczyli sie w szpitalu? Czy tylko modlitwa,?