Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka odbija zajętych facetów przyjaciółek

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę. Ona od zawsze odbijala zajętych facetów swoim przyjaciolkom. One o tym nawet nie wiedziały. Normalnie zarywala do nich zapraszala ich do domu. zrobiła tak 3 swoim przyjaciolkom. Jak myślicie dlaczego tak robiła? Nie ważne było czy brzydki czy ładny czy bogaty, ważne że kolezanki. Kompletnie tego nie kumam. Teraz jej nie ufam i zawsze unikam spotkań w towarzystwie mojego faceta bo wiem jak ona się zachowuje.

Gość gość
Z jednym się przespala, z dwoma calowala i spotykała się i pisała.

Gość gość
Lol

Gość gość
Debile nie faceci ze za taką polecieli, pokazali jak im zależało na swoich dziewczynach

Gość gość
Dokładnie, myślisz że to zazdrość że kolezanka ma faceta i dlatego tak się do nich dobierala?

zakazany owoc najlepiej smakuje :D przecież to tylko faceci nie mężowie, a oni co? mózgu nie mają? skoro się dają... widocznie ma coś w sobie

Gość gość
Tylko wyświadczyła koleżankom przysługę i pokazała, jakie z ich facetów szmaty i jak im zależy na związku.

Gość gość
baby to chuje

Gość gość
Dodam że ona miała w tym czasie tez facetow i oni o tym nie wiedzieli. Może im wyswiadczyla przysługę bo te dziewczyny już nie są z tymi facetami...

Gość gość
No to fajne koleżanki masz, autorko...

Gość gość
Ma coś w sobie bo jest ładna zgrabna taka 8/10 babka , nie ma problemu w kontaktach hehehe :D mezowie nie byli ale zwiazki 2 letnie to juz cos znaczy... a te 3 koleżanki bardzo przeciętne ...

i tak jak ktoś napisał - powinny być jej wdzięczne. gorzej jakby to były już małżeństwa, z dziećmi, a oni by taki numer wycięli. oby trafiły w końcu na porządnych facetów, o ile tacy istnieją ( istnieją, ale z reguły są nudni )

Gość gość
Koleżanki? Ja pisze tylko o jednej. Reszta z moich koleżanek nigdy się tak nie zachowała. Dlatego o tym napisałam.

Gość gość
Ona ogólnie jest w kilkuletnim związki i dalej tak robi... nie wiem czy ten facet jest zajęty ale wiem ze zdradziła go z nim i dalej utrzymują kontakty...

Gość gość
Ma coś w sobie bo jest ładna zgrabna taka 8/10 babka , nie ma problemu w kontaktach hehehe smiech.gif mezowie nie byli ale zwiazki 2 letnie to juz cos znaczy... a te 3 koleżanki bardzo przeciętne ... xxx Aha, czyli jak własna dziewczyna "przeciętna", to można w chwili słabości zapomnieć o związku i leźć do wyra tej "ładnej, zgrabnej i kontaktowej". Nie wierzę, że kobieta pisze takie rzeczy i usprawiedliwia ku/res/two...

Gość gość
Ty w ogóle nie rozumiesz. Ktoś napisał ze ona ma coś w sobie widocznie. Wiec napisałam bardzo ogólnie. Ja w ogóle tego nie popieram. Napisałam ze jej nie ufam przez to. Niczego nie usprawiedliwiam. Dla mnie to jest podle robic tak przyjaciolkom!!! I widzę tylko jedno ze to jest zazdrość ze one były szczesliwe

Gość gość
Pani Czkawko, nudni mężczyźni są porządni właśnie dlatego, że są nudni. :D Gdyby nie byli takimi nudziarzami, też byliby "nieporządni".

gość dziś Pani Czkawko, nudni mężczyźni są porządni właśnie dlatego, że są nudni. smiech.gif Gdyby nie byli takimi nudziarzami, też byliby "nieporządni". - są porządni,bo nie mają szansy/okazji na skoki w bok? czyli okazja czyni złodzieja i nie istnieją jednak porządni, a przy tym ciekawi mężczyzni. szkoda :(

Gość gość
Ci "porządni" sa najgorsi ;) Koleżanka robi sobie wrogów, pewnie już nie jest nigdzie zapraszana i narzeka jak to kobiety jej nie lubią? :D

Gość gość
pewnie chciała się w ten sposób dowartościować. Pokazać ze jest ładniejsza i może mieć każdego.

Gość gość
Jak d***** doopy daje to facet poleci, nie musi być ładniejsza :D