Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senna_

Macie sny ze swoimi byłymi? Ja mialam taki

Polecane posty

Gość Senna_

Jakiś czas temu (no, trochę minęło) rozstałam sie z facetem. Wprawdzie krótko byliśmy, i dość szybko pozbierałam się, ale ostatnio - od miesiąca mam nagle niespodziewane myśli o nim. W nocy śnił mi się już po raz kolejny, a dziś przyśniły mi się dwa cukierki od niego, w opakowaniu z napisem "przepraszam. Myślicie, że rzeczywiście może się odezwać? Trochę nieprawdopodobne, tyle czasu minęlo. A ja bym nie umiala z powrotem mu zaufać i wrócić do niego :o

Gość gość
Ja miałam, zawsze w snach próbował mnie zabić i nagle się odezwał.

Gość gość
Mi trz od pewnego czasu śni mi sie co noc. Nie mysle o nim w ciagu dnia i skad te sny? Zastanawiam sie.

Gość gość
To niezle mu musiałas zalezc za skore, skoro sny o mordowaniu ciebie mialas.

Gość gość
gość dziś To tak właściwie wspomnienie. Miał zaburzenia...

Gość Senna_
No u mnie czasem występuje tzw sen proroczy-ktoś tam dawno niewidziany, ktoś z kim straciłam kontakt śni się, a kolejnego dnia, w rzeczywistości naprawdę się odzywa. Wprawdzie narazie ten facet od cukierków się nie odezwał, ale ciekawe czy to ma powiązanie z jego myślami o mnie-taki rodzaj ściągania myślami.

Gość gość
gość dziś Ja miałam, zawsze w snach próbował mnie zabić i nagle się odezwał. ale gdzie sie odezwal? w snie czy naprawde?

Gość Senna_
Śniło mi się że zabrał mnie na kolacje na której spożywaliśmy bocianie jaja.

Gość gość
gość dziś Naprawdę.

Gość Senna_
Tak, całkiem smaczne.

Gość jestedebilem
przepraszam za ten podszyw Sennej, ale mam takie lekkie zaburzenie osobowosci, ze musze sie podszywac za kogos i robic glupie(bocianie)jaja.

Gość gość
Mi się moja hmm była to za duże słowo ale prawie byliśmy parą a łączyło nas coś niezwykłego.. śni się od momentu rozstania, znaczy urwania kontaktu dosyć często choć ostatnio rzadziej bo z początku to prawie codziennie.. prawie ponad pół roku mi się śni. Często w tych snach płacze, lub uśmiecha się do mnie. Mam nadzieje że faktycznie myśli lub może się spotkamy i znajomość odzyje bo wciąż ją kocham i zależy mi mimo że mnie zraniła i ja ją w sumie trochę też. Może dziś mi się przyśni, mam nadzieję bo właśnie ide spać.

Gość gość
Mi sie raz snilo ze uprawiam seks z dziewczyna z ktora kiedys mi nie wyszlo, podczas gdy bylem w nowym udanym zwiazku, a obok w lozku spala moja dziewczyna. Jak sie obudzilem i se to uswiadomilem to czulem sie okropnie :(

Gość gość
Moja babcia mawiala ze jak przysni nam sie facet to nigdy nie bedziemy z nim w zwiazku. Mi sie zawsze sprawdzalo.