Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_w_walentynki

walentynki

Polecane posty

Gość rozczarowana_w_walentynki

Witam, chciałbym dowiedzieć się jak inni oceniają moją sytuację. Otóż dzisiaj są walentynki. Niestety spędzę je sama. Z moim chłopakiem nie widzieliśmy się ponad 2 tyg (wyjazd do rodziny w pierwszym tygodniu... no a w drugim... no cóż do głowy nie przyszło mu, żeby mnie odwiedzić ponieważ byłam chora i bał się zarazić). Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, że myślę że powinien tu ze mną być już dawno, a tym bardziej pofatygować się w dzień zakochanych (dzieli nas ok 40 km)... - czy z nim że tego nie robi? o prezencie mogę nawet zapomnieć czy o jakimś wyjściu czy czymkolwiek, bo po prostu nie jest skłonny wydawać swoich oszczędności... szczególnie na mnie. Mam dla niego drobiazg ale stwierdziłam, że skoro tak sytuacja wygląda to również nic nie dostanie...

Gość gość
Olej go i znajdz sobie drugiego.Jak by mu zależało to spendził by z Tobą każdą wolną chwile a szczegulnie walentynki.Pozdrawiam

Gość gość
No cóż, przykro bo przykro, ale prawda jest taka, że c y c ek ma Cię w d*oupie, więc spuść z gracją go do rzeki i poczekaj na kogoś, komu będzie na Tobie zależało. Nie ma się nad czym zastanawiać. Tolerując go umniejszasz wartość swojej osoby.